Elena Belles beslut efter makens död

Elena Belle och Michael Theanne

Elena Belle är i sorg.
Nu tackar hon sina följare för all kärlek och ber dem ha tålamod.
"Det här året har varit det värsta i mitt liv och nu, efter vad som hände min make, så är vi försatta i karantän.", skriver hon på Instagram.

Det var för en månad sedan som Elena Belle, 34, fick det fruktansvärda beskedet att hennes make Michael Theanne avlidit. Han var bara 45 år då han plötsligt föll ihop i närheten av parets hus när han var ute för att promenera med hunden.

Elena Belle har själv bekräftat dödsfallet och har sedan dess skrivit öppet på sociala medier om den sorg som drabbat henne. Paret hade varit tillsammans i sex år då de 2016 gifte sig under romantiska förhållanden på paradisön Bora Bora och nio månader senare fick de dottern Luna Theanne, som idag är 2 år gammal.

Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, har Elena Belle skrivit om sin sorg efter maken på Instagram.

Får inte lämna huset

Kort efter dödsfallet sattes Elena och hennes familj i karantän i partets villa i Los Angeles, något som hon berättade om i en story på Instagram.

”Jag försöker hålla mig mentalt frisk med tanke på allt som händer i mitt liv. Jag är för alltid tacksam för att jag har min mamma och syster här. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dem”, skrev hon då.

Vidare fortsatte hon att berätta hur hon helst skulle vilja lämna huset där hon bott tillsammans med maken så fort som möjligt.

”Jag ska flytta ut ur huset så snart allt med viruset är slut. Jag kan bara inte bo här längre. Allting påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd här när jag var ensam”, skriver hon.

Elena Belles nya ord om sorgen

Men under den senaste tiden har Elena Belles uppdateringar på sociala medier blivit allt mer sporadiska. I en story förklarar hon sitt beslut för sina följare och ber dem ha tålamod då hon just nu bearbetar den sorg som drabbat henne.

“Så småningom kommer jag att vara tillbaka på sociala medier. Som ni vet så är jag inte riktigt mig själv just nu. Det här året har varit det värsta i mitt liv och nu, efter vad som hände min make, så är vi försatta i karantän. Mitt liv har vänts upp och ner på alla möjliga sätt”, skriver hon och fortsätter:

“Men jag är stark och allting kommer bli ok till slut. Jag har ändlöst med saker att ta hand om just nu men sociala medier har varit mitt arbete i många år och jag kommer att komma tillbaka.”.

Elena avslutar sitt meddelande med att tacka sina följare för all kärlek och stöttning under den svåra tiden.

“Tack till alla mina följare för er förståelse och för alla era fina meddelanden. Jag älskar er”.

SENASTE NYTT!