Elena Belles ärliga ord om äktenskapet: ”Helt annat”

Elena Belles avslöjande om förändringen i äktenskapet med Michael.

När Elena Belle fick sin dotter förändrades en hel del. I Svenska hollywoodfruar - ifokus berättar hon nu öppet om ändringarna i livet och äktenskapet.
–Väldigt mycket press på ett äktenskap med småbarn, förklarar hon.

Den svenska hollywoodfrun Elena Belle, 34, blev mamma nästan exakt nio månader efter att hon gift sig med kärleken Michael Teanne. I september 2017 föddes deras dotter Luna Belle, som precis fyllde två år.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

I Svenska Hollywoodfruar – i fokus berättar Elena Belle hur mammalivet har förändrat henne.

– Man ändras som person när man har barn. Det låter väldigt klyschigt, men det är så. Man ser världen på ett annorlunda vis. Grejer som var viktiga förut är inte viktiga längre, säger hon i programmet.

När programledaren Susanne Nylén frågar henne om småbarnslivet har påverkat äktenskapet svarar Elena Belle att deras nannys underlättar mycket i vardagen.

– Ja, ibland kan det ju vara väldigt mycket press på ett äktenskap med småbarn. Man sover kanske inte och så blir man lättirriterad för att man inte sover och så, säger hon och fortsätter:

– Men vi har ju mycket hjälp och det är en räddning på många sätt. Det är många som skiljer sig när man får barn men vi har inte har sådana problem tycker jag.

Olika ansvar med Luna

Elena Belle berättar i programmet hon och maken har blivit tightare med varandra efter att Luna kom till världen.

– Vi kommer varandra närmare, vi litar på varandra på ett helt annat sätt och så, säger hon.

På frågan om de är jämlika i föräldraskapet svarar hollywoodfrun att det är en stor skillnad.

– Nej, vi har olika roller hemma. Trots att jag jobbar också, men jag jobbar inte 9 till 17 så jag tar mer ansvar med Luna. Jag hänger mer med henne. Michael jobbar hela tiden, när han är hemma är det samtal och han måste vara tillgänglig med sitt jobb hela tiden. Han tar ansvar genom att betala de stora grejerna och sådär. Vi har delat upp det på ett sätt som känns bra för båda.

Elena Belle är nöjd med fördelningen och sticker inte under stolen med att hon kallas för en hemmafru.

– Jag tycker att det är viktigt att en man ska kunna göra allt, att vara själv med Luna och byta blöjor och så. Men han känner även ansvar med sitt jobb för att kunna försörja sin familj. Så jag kan lika gärna göra det, och jag är glad med hur det är för jag trivs jättebra med att vara hemmafru, säger hon i programmet.

Svenska Hollywoodfruar – i fokus med Elena Belle sänds tisdag 1 oktober på Viafree.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Magnus Sandberg