LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Elena Belle om otroheten – ex-pojkvännen hade affär med bästa vännen

30 sep, 2023 
Tv-profilen Elena Belle är en fena på sociala medier och delar med sig öppet av upp och nedgångar i livet.
Nu kan hon berätta om en tidigare relation där ex-pojkvännen var otrogen.
”Hade en affär med min bästa vän”
Annons
Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elena Belle, 38, var en av profilerna i tv-serien Svenska Hollywoodfruar. Under tiden programmet sändes var hon gift med musikmanagern Michael Theanne, men livet skulle få en sorglig vändning efter att maken plötsligt avled under en promenad med familjens hundar.

Elena uttalade sig om sorgen och vad det var som orsakade makens bortgång.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa hon då till Expressen.

Elena Belles kärlekslycka med pojkvännen Gleb

Idag har Elena hittat kärleken på nytt i proffsdansaren Gleb Savchenko och de har varit tillsammans i mer än två år. Kärleken sprudlar mellan paret och i somras befann de sig på Ibiza då Elena delade flera vackra bilder. Paret firade nämligen årsdag.

Annons

”Två rundor runt solen och här är vi gladare och ännu mer förälskade än tidigare. Vi hade våra upp- och nedgångar men det var aldrig tvivel om vår kärlek, livet blir helt enkelt komplicerat ibland. Jag tror att du vet när du hittar din person och det är precis vad jag känner för dig. Du är en fantastisk person Gleb, du har det största hjärtat och mitt favoritsinne.”, skrev hon till inlägget.

Elena Belle om otroheten – träffade hennes bästa vän

Elena är öppen med sina följare om upp och nedgångar och hon har ofta frågestund på Instagram. Nyligen fick tv-profilen frågan om hon någon gång upplevt otrohet i en relation och Elena kunde då berätta om en tidigare relation då hon bodde i Sverige.

”Ja det har jag, och jag hade några bra sätt att ta reda på det. Det gick ett rykte att han hade en affär med min bästa vän och vi brukade umgås med henne och hennes pojkvän. Så vad jag gjorde, för han skulle aldrig erkänna det om jag frågade honom. Jag köpte ett SIM-kort till min telefon med ett nytt telefonnummer (Så var det förr i tiden i Sverige) och jag smsade honom från det nya numret.”

Annons

Elena fortsätter att berätta om vad hon skrev i sms:et:

”Där skrev jag hej detta är xxx och det här är mitt nya nummer. Han sparade numret och föll rakt i min fälla. Sen sa jag till honom att jag skulle sova hos min mamma och lämnade för natten. Då väntade jag till kvällen och började sms:a honom från det nya numret och han trodde att det var hon som svarade.”

Elena avslutar storyn med att det var sant att han hade en affär och även om Elena visade upp sms:en som hon hade skickat förnekade han allt. Kort därefter packade hon ihop sina saker och lämnade relationen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons