LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elena Belle flyttar efter uppbrottsryktena: ”Bara jag och Luna”

24 apr, 2023 
André Färnsveden
Gleb Savchenko och Elena Belle.
Elena Belles följare misstänker att hon och Gleb Savchenko har gjort slut.
Nu svarar hon på frågan – och avslöjar att hon ska flytta.
Det är bara jag och Luna som ska flytta”, skriver Elena.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 36, var en av profilerna i tv-serien Svenska Hollywoodfruar. Hon var då gift med musikmanagern Michael Theanne, men livet skulle få en sorglig vändning efter att maken plötsligt avled under en promenad med familjens hundar.

När det hände visste inte Elena vad det var som orsakade hans död, men när hon fick svaret valde hon att berätta om det för Expressen.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder

Maken lämnade inte bara Elena bakom sig, utan även deras dotter Luna Belle.

Annons

Hittade kärleken på nytt

Men Elena skulle inte vara ensam länge. Senare samma år hittade hon kärleken igen. Den här gången i Gleb Savshenko, som är en av proffsdansarna i amerikanska versionen av Let's dance, Dancing with the stars.

Paret har nu varit tillsammans i drygt två år, men den senaste tiden har Elenas följare börjat misstänka att paret har gjort slut. Misstankarna väcktes efter att hon tog bort Instagram-bilderna på Gleb, så började flera ställa frågan rakt ut under de nya inläggen hon postade.

”Har ni gjort slut?”, frågar en följare.

"Har ni sett att Elena har avföljt Gleb”, skrev en annan följare.

Elena Belle flyttar – ryter ifrån mot följarna

På Instagram visar nu Elena ett nytt steg i livet. Hon ska nämligen flytta med dottern Luna. När en följare frågar om hon ska flytta in med Gleb ger hon ett svar.

Annons

Varför flyttar ni till ett nytt hus? Ska du flytta in med Gleb?, frågar följaren.

För att vi bor i en hyresrätt nu och det är slöseri att betala hyra och inte äga. Det är bara jag och Luna som flyttar

Elena Belle flyttar.
Elena Belle flyttar med dottern Luna.

Hennes svar får följarna att bli ännu mer nyfikna på relationen med Gleb. En frågar om hon och Gleb har gjort slut. Då ryter Elena ifrån.

Jag har fått den här frågan ofta och jag kommer bara svara på det här en gång. Ja vi är tillsammans. Vad vi väljer att hålla privat är har ingen annan med att göra. Vi kan dela eller inte dela vad vi vill. Vi är inte skyldiga en förklaring till någon”, skriver hon och fortsätter:

Om någon inte tycker om mig eller det jag delar på min sida, så kan den avfölja, det är väldigt simpelt. Alla former av negativitet på min sida kommer att raderas och blockas”, skriver hon på engelska, nu översatt till svenska.

Elena Belle ryter ifrån
Skärmdump: Elena Belle svarar på frågan om Gleb.

FOTO: PETE/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons