LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elena Belle visar upp pojkvännens kroppsändring – på intima stället

31 okt, 2023 
Linn Seipel
Elena Belle och Gleb Savshenko
Före detta Svenska Hollywoodfruar Elena Belle och proffsdansaren Gleb Savshenko har varit ett par i över två år.
Nu visar Elena upp en minst sagt intim utseendeförändring på pojkvännens kropp!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle, 38, tidigare Natacha Peyre, är en svensk före detta glamourmodell, bloggare och sångare. År 2008 flyttade hon till Los Angeles och bytte namn till Elena Belle. Åtta år senare dök hon upp i tv-rutan som en av deltagarna i populära realityserien Svenska Hollywoodfruar.

Under tiden var hon gift med musikmanagern Michael Theanne, som hon fått dottern Luna Belle med. Michaels liv tog dock en sorglig vändning då han plötsligt avled på en promenad med hundarna för nu snart fyra år sen. Elena uttalade sig då om sorgen och vad det var som orsakade makens bortgång.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa hon då till Expressen.

Annons

Elena Belle och Gleb Savshenko kärlekshistoria

För snart två år sen gick hon ut med att hon träffat kärleken på nytt. Han heter Gleb Savshenko och är en av proffsdansarna i amerikanska versionen av Let's dance, Dancing with the stars.

Via Elena Belles sociala medier har man kunnat följa deras relation som för det mesta verkar lycklig. Vissa händelser har dock tidigare fått följarna att undra. Exempelvis valde hon att att radera alla bilder på pojkvännen i våras. Under en bild som Elena delade då fylldes kommentarsfältet med frågor om Gleb.

”Har ni gjort slut?”, frågade en följare.

"Har ni sett att Elena har avföljt Gleb”, skrev en annan följare.

Gleb Savshenkos kärlekshyllning till Elena Belle

Senare ska hon också att efterfrågat salonger som kan utföra laserborttagning av tatueringar. Något följarna misstänkte rörde att ta bort den matchande hjärttatueringen hon har med Gleb, något som dock aldrig bekräftats.

Nu verkar relationen gå som på räls i alla fall, och tatueringar verkar inte tas bort – utan läggas till. Elena la nyligen upp en avslöjande bild på Glebs mage och nedre regioner, som visade att han gjort en tatuering där det står "Belle" ungefär i ljumsken.

Gleb Savshenkos tatuering belle

FOTO: TT/Lisa OConnor, Instagram

Annons