Elena Belle om förändringen med 2-åriga dottern Luna

Elena Belle om problematiken med 2-åriga dottern Luna

Den svenska hollywoodfrun Elena Belle blev mamma åt lilla Luna för två år sedan.
Nu berättar hon om dotterns stora, och plötsliga, förändring.
”Det är helt galet”, förklarar hon.

Elena Belle, 34, syntes i tv-rutan för första gången när hon 2005 medverkade i Paradise hotel, då under namnet Natacha Peyre. Nu mera ser vi henne i TV3:s Svenska hollywoodfruar tillsammans med Maria Montazami, Gunilla Persson, Siv Cotton och Åsa Westerlund.

I slutet av september 2017 blev Elena Belle och maken Michael Theanne föräldrar för första gången när dottern Luna kom till världen.

Nu berättar Elena Belle i ärliga ord om problematiken som nyligen uppstått med Luna.

”Flera föräldrar har varit med om att deras barn får raseriutbrott. För Luna har det precis börjat. Och jag ska säga er, det är inte lätt! Alla barn är olika, Luna är född med ett starkt temperament, jag kunde se det redan när hon var nyfödd. Så att få raseriutbrott ovan på det är helt galet”, berättar Elena Belle på sin Instagram story.

”Jag blev så orolig”

Hon beslutade sig för att ta hjälp av en läkare för att få bukt på dotterns utbrott.

Jag blev så orolig att jag till och med tog hjälp av en läkare. Min doktor sa åt mig att bara ignorera henne när hon blir sådär, och ja det var så lätt! I alla fall med henne.

Hon berättar att hon, maken och Luna under gårdagskvällen var på ett restaurangbesök när dottern fick ett utbrott. Hon skrek i tio minuter, medan föräldrarna ignorerade henne helt – något som tillslut fick henne att sluta.

Det låter kanske enkelt, men det är inte så enkelt när folk stirrar på dig och menar ”ska du inte göra någonting åt ditt barn som skriker lungorna ur sig?”.
Det finns så många olika sätt att hantera det på. Jag ville bara dela med mig av vad som fungerar för oss”, skriver Elena Belle och fortsätter:

Men tro mig, ibland blir jag så trött på det här beteendet att jag aldrig vill lämna hemmet igen. Men sen kommer hon med sin lilla röst och tar tag i mitt ansikte med sina söta knubbiga händer och ger mig en puss och allt är förlåtet.

FOTO: TT, Instagram