Elena Belle hyllas efter udda kravet på dopgästerna

Elena Belles dop för dottern Luna

Elena Belles dop för dottern blev något alldeles speciellt. Detta efter ett krav på gästerna.

Elena Belles dotter Luna har blivit döpt på Ibiza.

Elena och maken Michael hade ett speciellt krav på dopgästerna.

De ville att alla skulle bara bohemiskt klädda i vitt.

I slutet av september 2017 blev den svenska Hollywoodfrun och modellen Elena Belle, 32, mamma för första gången. Hon och maken Michael Theanne fick efter en dramatisk förlossning dottern Luna och har sedan dess flitigt delat med sin av sitt barns utveckling.

De senaste veckorna har makarna befunnit sig på resande fot och förra veckan befann de sig på spanska paradisön Ibiza. Men det var inte bara semester och lata dagar på schemat, för när de väl var där passade de även på att döpa dottern som hunnit bli 11 månader.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Michael Theanne delade med sig av dopinbjudan på sin Instagram där han inte bara avslöjade tid och plats för dopet, utan även delade med sig av att ceremonin skulle följas upp med en efterfest där Dj Alfredo skulle spela. Dessutom kan man se att paret hade ett särskilt krav på gästerna – kläderna skulle vara vita och bohemiska.

Bland gästerna återfanns inte bara vänner och familj, stjärnan Steve Aoki fanns på plats och han fick dessutom äran att bli en av Luna Belles gudföräldrar.

Både Elena och Michael har delat med sig av flera bilder från dopet och följarna är överväldigade av hur fint det blev på Lunas stora dag.

“Ni är så fin familj, jättevacker bild!”, skriver en person.

“Så vackert, stor grattis”, gratulerar flera andra.

“Älskar det här”, tycker en tredje.

Elena Belle är just nu aktuell i den nya säsongen av Svenska Hollywodfruar där även Maria Montazami, Sofie Pryds och Anna Anka kommer följas av tv-kamerorna.

Se bilder från Luna Belle Theannes dop här:

LÄS OCKSÅ: Skrällen – Joakim och Jonna Lundells stora namnkrock med Elena Belle

LÄS OCKSÅ: Elena Belles familjesatsning – 8 månader efter dotterns födsel: ”Inte enkelt”

FOTO: Ibl, Instagram