LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Elena Belles stora kärlekslycka med pojkvännen Gleb – starka orden

15 jul, 2023 
Tv-profilen Elena Belle har varit tillsammans med proffsdansaren Gleb Savchenko i två år.
Nu har Elena tagit till Instagram för att visa upp den stora lyckan med kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 38, var en av profilerna i tv-serien Svenska Hollywoodfruar. Under tiden var hon gift med musikmanagern Michael Theanne, men livet skulle få en sorglig vändning efter att maken plötsligt avled under en promenad med familjens hundar.

Elena uttalade sig om sorgen och vad det var som orsakade makens bortgång.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa hon då till Expressen.

Maken lämnade inte bara Elena bakom sig, utan även deras dotter Luna Belle.

Elena Belle sätter ner foten – efter följarnas frågor om Gleb

Elena har hittat kärleken på nytt och har varit tillsammans med proffsdansaren Gleb Savshenko i två år. Som är en av proffsdansarna i amerikanska versionen av Let's dance, Dancing with the stars.

Annons

Men för ett tag sedan började Elenas följare misstänka att paret hade gjort slut. Misstankarna väcktes efter att hon tog bort Instagram-bilderna på Gleb och då började flera ställa frågan rakt ut under de nya inläggen hon postade.

”Har ni gjort slut?”, frågade en följare.

"Har ni sett att Elena har avföljt Gleb”, skrev en annan följare.

Men Elena tog sedan till Instagram för att förklara i en story hur det egentligen låg till och satte då ned foten.

Jag har fått den här frågan ofta och jag kommer bara svara på det här en gång. Ja vi är tillsammans. Vad vi väljer att hålla privat är har ingen annan med att göra. Vi kan dela eller inte dela vad vi vill. Vi är inte skyldiga en förklaring till någon”, skrev hon då.

Elena Belles stora kärlekslycka med Gleb – starka känslorna

Att kärleken går som på räls för paret undgår ingen. Nyligen befann de sig på Ibizia och Elena delade flera kärleksfulla bilder från resan. Paret firade nämligen årsdag. I ett inlägg på Instagram delade Elena med sig av en fin hyllning till Gleb.

”Två rundor runt solen och här är vi gladare och ännu mer förälskade än tidigare. Vi hade våra upp- och nedgångar men det var aldrig tvivel om vår kärlek, livet blir helt enkelt komplicerat ibland. Jag tror att du vet när du hittar din person och det är precis vad jag känner för dig. Du är en fantastisk person Gleb, du har det största hjärtat och mitt favoritsinne.”, skriver Elena i kärlekshyllningen till Gleb.

Annons