Zara Larssons ärliga ord om relationen Ludwig Kronstrand

Zara Larsson och Hov1:s Ludwig Kronstrand

Världsartisten Zara Larsson är lycklig med pojkvännen Brian Whittaker. Innan paret träffades var Zara tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand i över fyra år – nu berättar hon om hur deras relation egentligen var.

För artisten Zara Larsson, 21, går karriären framåt i raketfart. Sedan genombrottet med låten Lush Life, som släpptes 2015, har hon släppt hit efter hit.

För två år sedan blev Zara Larsson tillsammans med modellen Brian Whittaker, 19, men innan dess hade hon ett fyra år långt förhållande med Ludwig Kronstrand, 21, som är medlem i det svenska bandet Hov1.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

I det senaste avsnittet av podcasten Radio Redgert, som är mediepersonligheten Daniel Redgerts, 27, nystartade podd, berättar Zara om varför förhållandet med Ludwig Kronstrand inte fungerade.

Insåg felet när Zara Larsson träffade Brian Whittaker

Zara Larsson inleder med att berätta att hon är väldigt lycklig i sitt nuvarande förhållande.

– Det känns så bra. Det är verkligen nån som gör mig lycklig och är så snäll och fin. Jag är inte riktigt van vid det, eller jag har ju bara haft ett förhållande innan och det tyckte man ju då var super. Sen inser man att det var skräp, alltså när man gjort slut.

Enligt Zara Larsson har Ludwig Kronstrand sagt att han idag ser tillbaka på deras förhållande som någonting bra, men att hon inte har samma uppfattning.

– Det var inte alls bra. Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet, vi litade inte på varandra, vi gjorde väldigt dumma saker. Alltså det var inte som att det var han och jag. Det var jag och han och hela Stockholm, säger Zara och skrattar.

– Han hade flera partners alltså?, frågar Daniel Redgert.

– Jag tror att vi ville va sköna och ha ett öppet förhållande, i alla fall sista perioden. Ska man ha det krävs det att man är ärliga mot varandra och det hade vi inte.

Zara berättar vidare att hon anser att hon var mer ärlig i relationen men att hon inte vill prata bakom exets rygg då de inte har träffats på ett tag.

– Jag tror att han mår mycket bättre idag, vilket jag är glad över. Men vi för varandra just då funkade inte. Det var inge bra. Och jag tror att jag insåg det när jag träffade Brian.

LÄS MER: Efter fansens oro – Zara Larsson berättar sanningen om pausen

LÄS MER: Fansen jublar över nya kärleksbilden på Zara Larsson och Brian

FOTO: TT/Keith Mayhew

Senaste nytt