LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet – Sean Banan bjöd med Tinderdejt: "Vi har träffats ett tag"

02 okt, 2018 
AvLotta Gray
Sean Banan tog med Gabriella Dahlström som han träffat på Tinder på Barncancergalan – det stora humorpriset.
I våras lämnade Sean Banans flickvän Kika Backman honom, men nu har artisten träffat Gabriella Dahlström på Tinder. Tilsammans gick de på röda mattan på Barncancergalan – det stora humorpriset.
Annons

Sina ”Sean Banan” Samadi, 33, är en storfavorit hos kidsen och har med sitt roliga sätt och generösa upptåg alltid lockat till skratt. När han nyligen kom till Barncancergalan – det svenska humorpriset på Berns i Stockholm var det i sällskap av brunetten Gabriella Dahlström, 25.

– Vi matchade på Tinder och så hakade hon med hit, man ska ta det som det kommer tycker jag, just nu är vi vänner men vi har träffats ett tag nu, berättar han för Hänt men vill inte bekräfta om de är ett par eller inte.

I mars blev han lämnad av ex-flickvännen Kika Backman, 36 efter en längre relation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns jobbigt, men det var nog bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma de här tre åren, för det kändes som ett tio år långt äventyr. Men nu är det dags att gå vidare, förklarade Sean Banan för Hänt då.

Några veckor senare träffade Hänt honom igen, där han berättade att hans dröm om att skaffa barn med Kika hade gått i stöpet.

Annons

– Målet är inte kärlek för mig. Målet för mig är barn. Det är min största dröm, sa han allvarligt.

Artisten flyttade till Stockholm från Göteborg som 18-åring, då hans pappa tyckte han behövde starta om på ny kula och bo hos sin syster i storstaden. Där gjorde han tv-karriär, dels som dansare i TV3-programmet Floor filler men har även medverkat i humorprogrammet Cirkus Möller.

Sedan 2010 har han ägnat sig åt sin musik under artistnamnet Sean Banan och har bland annat tävlat i Melodifestivalen där han som bäst kommit sexa med låten Copacabanana.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons