Efter uppbrottet - nu gör hon om bloggen

Det har minst sagt varit en turbulent vår för Isabella Löwengrip som i maj gick ut med att hon och maken Odd Spångberg skulle skilja sig. För tillfället vilar hon upp sig i Mexico, och i ett blogginlägg från semesterparadiset avslöjar hon att en del förändringar kommer ske med bloggen inom en snar framtid.

Isabella Löwengrip, 26, befinner på semester i Mexico hos vännen Fanny som hyr ett hus där. Efter skilsmässan har Isabella lagt allt krut på sig själv och barnen och tagit ett flertal semestrar för att vila upp sig. Just nu befinner hon sig i Mexico med en vän, men bloggen vilar inte för det. Hon har hunnit lägga upp ett blogginlägg sedan hon landade sent under måndagkvällen. I inlägget ber hon om ursäkt för att hon inte hinner lägga upp lika mycket som vanligt, och hintar samtidigt om att det kommer hända nya grejer med bloggen i augusti.

“Det känns fantastiskt att få vara här. Ni få stå ut med färre inlägg under semestern (vilket det redan är) men i augusti blir allt som vanligt igen. Eller vanligt och vanligt, det kommer att hända en sak med bloggen under hösten”, skriver hon.

Sedan det blev offentligt att Isabella och Odd Spångberg, 28, skulle gå skilda vägar, har hon varit duktig på att ta hand om sig själv. Under midsommarhelgen befann hon sig på den italienska ön Ischias. När hon skrev om detta på bloggen började det ryktas om en romans med den amerikanska tv-profilen Randy Goldberg. Innan det här besöket hann hon även med en lyxsemester med sina tjejkompisar över en helg, i Marbella där hon hyrde ett hus för 136 00 kronor.

Läs också: Isabella Löwengrip efter skilsmässan: ”Vi får se hur vi gör”

Läs också: Isabella bryter tystnaden om tuffa tiden före skilsmässan

Foto: IBL