LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet – nu dejtar stjärnorna igen

14 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Stjärnparet Katy Perry och Orlando Bloom har hittat tillbaka till varandra. Det rapporterar E News efter att de setts kyssas på Ed Sheerans konsert i Los Angeles i helgen.
Annons

Katy Perry och Orlando Bloom verkar ha funnit varandra igen efter att de tidigare i år bröt upp. Paret som då hade dejtat i drygt ett år ryktades bryta upp på grund av att Orlando inte var redo att gifta sig eller skaffa fler barn. Men nu ska de båda stjärnorna alltså ha hittat tillbaka – i helgen sågs de mysa med varandra på Ed Sheerans konsert i Los Angeles, skriver E News.

– De såg definitivt ut som att de var tillsammans igen, säger en källa till sajten och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De hade det mysigt tillsammans hela kvällen. Hon satt i hans knä mestadels av tiden och de kysstes.

Det är oklart om Perry och Bloom anlände till konserten tillsammans, men paret som tidigare gjort slut för att sedan hitta tillbaka till varandra, hade enligt källan en riktigt bra kväll.

– De såg ut som att de hade den bästa tiden i deras liv. Att folk såg dem verkade inte bekymra henne. Jag tror inte att folk förstod att det var dem, för de hade hattar på sig.

Annons

Efter uppbrottet i februari har de fortsatt att vara goda vänner och enligt en annan källa till E News, ska de ha hållit kontakten sedan dess samtidigt som de båda kunnat dejta andra.

Katy Perry som i sommar kopplats ihop med bland andra Kristen Stewart verkar alltså vara tillbaka till Hollywood-hunken och skådespelaren Orlando Bloom. Nu återstår det bara att se hur länge det håller den här gången.

Foto: IBL

Annons