Efter uppbrottet med Paow – nu säljer Lance romantiska kärleksgåvan på nätet

Efter uppbrottet med Paulina Danielsson säljer nu Lance Hedman Graaf en Dubai-resa på alla hjärtans dag som han betalat men inte kan avboka.

Igår bekräftade bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, att hon och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, valt att gå skilda vägar efter månader ihop.

Vi har valt att gå skilda vägar pga av många anledningar. Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu”, skriver hon på sin blogg.

Kort efter att uppbrottet var bekräftat gick Lance ut med att han sålde två biljetter till en resa till Dubai med avgång på alla hjärtans dag, och med boende på ett av de bästa hotellen i Dubai. Biljetterna dit och hem är redan betalda och klara och kan nu inte avbokas.

”Allt är betalt och klart och har inte avbokningsskydd men jag har ringt flygbolaget och löst så att jag kan ändra namn på biljetterna och samma med hotellet”, skriver han på Instagram.

Instagram-inlägget är nu borttaget.

Hänt har sökt Paulina och Lance för kommentar.

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

LÄS OCKSÅ: Nya detaljen om Paow och Lance får följarna att undra: ”Slut igen?”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!