TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet – då kan Brad återförenas med Jennifer

03 aug, 2017 
Håll i er! Efter uppbrottet mellan Angelina Jolié och Brad Pitt återförenas han nu med exet Jennifer Aniston. I alla fall om någon annan är det forna paret själva får bestämma...
Annons

Efter uppbrottet mellan Angelina Jolié, 42, och Brad Pitt, 53, händer något oväntat, men ack så efterlängtat enligt några. Det påstås att det kommer att bli en återförening med hans forna maka Jennifer Aniston, 48. Den kärlekssagan glömmer vi väl aldrig? Nej, och även om det var 12 år sedan de gick skilda vägar så finns det fortfarande en skara som är team Jennifer istället för team Angelina.

Ja, om tv-personligheten Jimmy Kimmel, 49, får välja så kommer återföreningen att ske snart och i hans makt – live i hans tv-program. Han planerar på att ”skapa historia” genom att bjuda in både Brad och Jennifer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jimmy är väldigt nära med Jennifer och känner även Brad lite grann, berättar en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Han har sms:at Brad och sagt att han är välkommen att komma och kika på showen, och att han gärna får hänga backstage och chilla omkring.

Annons

Jimmy tvivlar inte en sekund på att det är ett perfekt tillfälle att få ihop det forna paret igen, i alla fall inte för en stund i rutan tillsammans. Brad verkar numera ha en distans till allt drama som tidigare varit mellan Jennifer och honom, och nu när Brad är utan Angelina kanske det här kalaset går att få ihop ändå? Det återstår att se.

Foto: IBL

Annons