Margaux Dietz glädje över framtidsbeslutet med Jacob

Margaux Dietz och Jacob Liebermann.

Efter att ha haft det kämpigt en längre tid valde Margaux Dietz och Jacob Liebermann att gå skilda vägar.
Nu berättar Margaux om ett beslut de tagit gällande framtiden som får henne att känna sig glad.
– Jag är så lycklig, säger hon i en ny video på Youtube.

Det har varit ett minst sagt händelserikt år för influencern Margaux Dietz, 29. Både i arbetslivet och privatlivet. I början av året var hon nyförlovad med Jacob Liebermann, 34, som hon hade friat till under en semester i Maldiverna i december 2018. Genast påbörjades bröllopsplanerna, samtidigt som paret bestämde sig för att sälja sin lägenhet och flytta till något större.

Under våren fick de tillgång till lägenheten och började renovera. Detta i samma veva som bröllopet skulle äga rum. I en video på sin Youtube-kanal berättade Margaux om lägenheten och det fullspäckade schemat.

– Den är fantastisk på alla sätt, vi är överlyckliga! Men det är lite tajt här nu, för vi ska ju liksom gifta oss och flytta inom loppet av typ 10 dagar och renovera, hoppas att det blir ett giftermål efter den här flytten. Men det här är ju skitkul!, sa Margaux i videon.

Bröllopet, som hölls på Hässelby slott utanför Stockholm, blev storslaget och omtalat. Bland annat för att Margaux och Jacob vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Gick skilda vägar

Men tiden efter bröllopet blev kämpigare än paret hade trott. Ett par månader efter vigseln avslöjade Margaux att hon och maken hade det väldigt tufft i relationen och att de valt att flytta isär i hopp om att återfå gnistan.

Men trots tappra försök att få förhållandet att fungera fick kärlekssagan ett slut. Nyligen gick Margaux ut med att de gjort slut. Det var när hon fick frågan om hon och Jacob fortfarande var ett par som hon svarade ”nej vi är inte ett par”. Efteråt skrev hon mer om beslutet på sin blogg.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut”, skrev hon i ett blogginlägg.

Margaux lycka över boende-beslutet

I en ny video på Youtube berättar Margaux Dietz att hon fortfarande får frågor om hennes och Jacobs relation och förklarar att det inte finns särskilt mycket mer att berätta än det hon tidigare sagt eller skrivit. Men en sak kan hon berätta – och det är att hon och Jacob tagit ett beslut gällande framtiden som hon gläds över.

– Det jag i alla fall kan säga nu, som ni kanske inte vet, det är att jag är väldigt glad för att jag kommer i alla fall bo kvar i den här lägenheten, säger hon och fortsätter:

– Jag är så lycklig över att jag kommer kunna bo kvar i lägenheten och att det känns väldigt skönt för Arnolds del. Att inte behöva flytta in i två nya lägenheter, utan han får bo kvar i den här.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Senaste nytt