Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet från Annica Englund – Marcelo Peña om nya kärleken: "Wow vilken tjej"

09 apr, 2018 
Tv-profilerna Marcelo Peña och Annica Englund valde att gå skilda vägar förra året. Nu har Marcelo hittat kärleken igen och skriver om henne på sin blogg.
Annons

Tv-profilen Marcelo Peña, 27, såg vi först i Big Brother 2012 och senast såg vi honom i Temptation Island 2017 där han medverkade tillsammans med sin dåvarande flickvän Annica Englund. Annica och Marcelo träffades inne i Big Brother-huset, och sedan dess var de ett par fram tills förra året.

Efter deras uppbrott dejtade han bloggaren Nicci Hernestig, men kort efter att deras relation blivit offentligt fick den ett snabbt avslut. Nicci har nu hittat kärleken i ett annat känt ansikte, tv-profilen Ben Mitkus, och nu avslöjar Marcelo att även han har hittat kärleken igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hitta en tjej med lika fint och stort hjärta som Annica… Jag hade verkligen fel! Nu vet jag hur det är att vara kär igen, jag säger bara WOW vilken tjej den där ”N” är alltså, vi klickar så sjukt bra och hon får mitt hjärta att slå hårdare än någonsin!”, skriver han nu på sin blogg och fortsätter:

Annons

”Tråkigt att hon var tvungen att åka hem till Götet idag men vi kommer att ses snart igen så tills dess så får jag längta ihjäl mig.

Enligt flera källor är Marcelo en av deltagarna i nya Paradise hotel och han ska nyligen ha kommit hem från inspelningarna i Mexiko, men själv hävdar han att det inte alls stämmer.

”Vi har inte varit iväg och spelat in något program som väldigt många tror och det får ni gärna fortsätta tro då bloggen bara kommer växa utav all PR, vi har dejtat i någon månad och allt kändes riktigt bra så nu har vi kommit till ett stadie där vi vill bli mer seriösa”, skriver han vidare.

Hänt har sökt Marcelo Peña för en kommentar.

Foto: IBL

Annons