Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter uppbrottet: Felix Sandmans hyllning till nya kärleken

23 okt, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Felix Sandman visar upp nya kärleken
Felix Sandman sjöng ut sina känslor för exet Lovisa Bengtsson i sitt debutalbum. Nu visar han upp nya kärleken efter uppbrottet.
Annons

Felix Sandman, 19, sjöng ut sitt hjärta i Melodifestivalen 2018 med låten “Every single day”. Framträdande visade upp en helt ny sida av artisten som publiken inte fått se när han var en del av pojkbandet The FO&O. Han sjöng om uppbrotter från sin ex-flickvän Lovisa Bengtsson, om att må dåligt och vara olyckligt kär. Både på och utanför scenen kunde man se att Felix Sandman menade varenda ord han sjöng.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det har varit det jobbigaste som någonsin har hänt mig. Men hjärtesorg ska man inte underskatta, för mig har hon betytt allt, man ger ju verkligen sig själv till någon annan, berättade han då för Hänt.

Bara månader senare berättade Felix Sandman att han funnit kärlek på nytt. Han ville inte gå in på detaljer men kunde berättar för Hänt att han dejtade någon och av hans leende att tolka så var det fjärilar i magen. Under sommaren 2018 har Felix Sandman släppt sitt debutalbum Emotions som handlar om att bryta upp från sin kärlek, där bland annat hans singel från Melodifestivalen finns med.

Annons

I TV4:s Nyhetsmorgon intervjuades han av Jenny Alversjö om sin nya solokarriär och berättade då att han träffat en ny kärlek. Programledaren frågade om det finns en ny Lovisa i hans liv och om han är kär på nytt.

– Det är jag, absolut! Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna bli det, säger han få i programmet.

Enligt tips till Hänt som kom i samma veva var det 20-åriga Andrea Kallström som var Felix Sandmans nya kärlek. Andrea Kallström sjunger i en duo tillsammans med Zara Larssons lillasyster Hanna Larsson. Och nu verkar det som att tipset stämmer. För den som har koll har kärlekskommentarerna mellan Felix Sandman och Andrea Kallström varit oundvikliga, dagligen öser de kärlek till varandra i kommentarsfälten på Instagram. Men det är inte för än nu som Felix Sandman visat upp sin kärlek på sitt Instagram-konto.

“Gud är en kvinna”, skriver han som bildtext till en bild på Andrea Kallström som verkar vara hans nya kärlek.

Självklart har Andrea Kallström besvarat hans kärlek i kommentarsfältet, varpå en av deras följare har svarat:

“Du+Felix= typ det sötaste som någon skulle kunna hända”, skriver personen i kommentarsfältet.

Stort grattis till nya kärleken Felix! 

Foto: IBL, Instagram

Annons