Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter tystnaden – Basshunters nya liv med hemliga frun Tina

Basshunter gör en comeback efter fem års total tystnad. Privat bor han numera i Dubai med frun Tina.

Jonas ”Basshunter” Altberg, 33, fick 2006 en stor hit med ”Boten Anna”, en låt som han skapade i föräldrarnas hus i Trottaberg. Efter succén med låten lämnade Basshunter Halmstad för Storbritannien. Bland annat var han med i engelska Celebrity Big Brother 2010 och därför är han än idag ett stort namn i Storbritannien trots att han inte haft någon hit i England på tio år.

– Det var ju en av de bästa grejerna som kunde hända. När man är med i en sån stor realityshow vet de flesta vem Basshunter är, men de hade ännu inte fått ett ansikte på musiken. Tack vare att jag var med fick de ett ansikte på mig. Själva uppmärksamheten man fick när man gick på stan var praktiskt taget omöjlig i något år, berättar han i Aftonbladet.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Jonas kan fortfarande kan försörja sig på klubbspelningar runt om i England, men bor inte heller kvar där, utan flyttade vidare till Dubai för kärlekens skull. Det var för snart fyra år sedan han träffade och blev kär i Tina Makhia Khayatsadeh. De två gifte sig så sent som i januari 2017 på medlemsklubben Dubai Polo & Equestrian club.

– Båda grät, men på ett fint sätt. Det var jättevackert, sa en av bröllopsgästerna i Aftonbladet.

Bestman var enligt tidningen Basshunters bror Joakim Altberg tillsammans med artistens manager Henrik Uhlmann. Artistkollegan Arash Labaf var toastmaster under den middagen och festen som följde innan det nygifta paret åkte vidare på smekmånad till Maldiverna.

Dock är Jonas oerhört hemlig av sig vad gäller privatlivet, för trots att han varit tillsammans med sin stora kärlek länge och de varit gifta i snart två år vill han inte säga ett ord om sitt liv tillsammans med Tina i Dubai.

– Inga kommentarer. Nej, det är personligt. Det har ni inte med att göra, förklarar artisten i en ny artikel i Aftonbladet.

Förra veckan släppte Jonas i alla fall sin första låt på fem år, ”Masterpiece”.

– Nu känns det som att musiken och energin är tillbaka. Man kan leka runt lite mer med melodier. Det känns som rätt tid, säger han till Aftonbladet om varför han nu efter så många försöker sig på en comeback.

LÄS OCKSÅ: Basshunter har gift sig med sin Tina i Dubai

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles syster Samantha Grant klar för Big brother

Foto: Stella Pictures, Instagram

SENASTE NYTT!