Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter tvivlet – här visar Kissie upp sina nya bröst

Nu visar bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson upp sina nya bröst på sin Instagram efter bröstförminskningen.

Alexandra ”Kissie” Nilsson har förminskat brösten. Efter operationen visar hon nu upp resultatet på sin Instagram.

I mitten av september berättade bloggerskan Alexandra ”Kissie”Nilsson, 27, i en video på Youtube att hon ännu en gång skulle göra en bröstoperation, den här gången en förminskning.

– Det är väl ingen hemlighet att jag har opererat brösten för en herrans massa år sedan och nu känner jag att det börjar bli dags att tänka över dem. När jag var 18 år ville jag ha så stora tuttar som möjligt, det var liksom Paradise hotel, jag tänkte Slitz-tidningar, men det är inte riktigt jag längre, sa hon i videon.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Att Kissie har opererat sig en hel del tidigare är ingen hemlighet. Hon har förutom den rejäla bröstförstoringen både opererat näsan och lagt in fillers i olika delar av ansiktet. Men nyligen tog hon ut fillers från både läpparna och kinderna. Precis som med bröstförminskningen handlar det om att hon nu känner att hon vill se mer naturlig ut. Just vad gällde bröstoperationen fanns dock vissa problem med detta.

– Helst av allt skulle jag vilja ta ut implantaten och köra naturligt. Men det som händer när man har lagt in de största implantaten man kan tänka sig, då töjs ju huden ut, så skulle jag ta ut dem nu och bara låta huden vara skulle det bli som två korvskinn som hänger. Och det vill jag inte heller, förklarade bloggerskan i Youtube-videon.

Istället bestämde hon sig i samråd med kirurgen för att testa med så kallat droppformade implantat, en sorts implantat som inte är helt runda utan har en mjukare, droppliknande form. Det fanns även hälsoskäl till att Kissie ville ta ut sina nuvarande implantat:

– Det sjuka är att jag vet inte vad jag har för implantat, och det har kommit ut en liten skandal att vissa implantat innehåller inget bra medel för kroppen och då kände jag ”herregud, vad har jag i min kropp”. Så det är viktigt att välja ett säkert implantat.

Nu har hon i alla fall till sist genomgått bröstförminskningen. I en story på Instagram visar Kissie upp resultatet:

Till ytterligare en svartvit bild av brösten skriver hon:

”När jag var 18 ville jag ha det största som fanns. Hade inget emot att se provocerande ut. men idag är jag en annan person…”

LÄS OCKSÅ: Kissie säljer sina bröst: ”Borde få samma pris som Pamela Andersson”

LÄS OCKSÅ: Därför måste Alexandra Nilsson operera brösten igen: ”Skandal”

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN