TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter TV4-tittarnas ilska – Tilde de Paula ryter ifrån mot kritiken: ”Larvigt”

01 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Tilde de Paula fick kritik för sin insats i Nyhetsmorgon och anklagades för att ta över när Sebastian von Sivers pratade. Nu förklarar hon nu vad det var som hände. ”Det är en överenskommelse som vi har”, säger hon.
Annons

Sebastian von Sivers Haage, 31, är den som har tagit över i Nyhetsmorgon efter Peter Jihde, 46. När han förra veckan gjorde sina första program med morgonpartnern Tilde de Paula Eby, 45, hyllades han. Tilde däremot fick motta en hel del kritiska kommentarer.

Tilde det är sjukt otrevligt när du avbryter andra som pratar, gäster och nu Sebastian. Låt andra prata klart och ta sin plats. Tv rutan är inte din!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tilde avbryt inte. Låt de andra få prata till punkt. Låt de andra få ta sin plats….

Snälla Tilde! Du ska inte ta över, du ska vara neutral,

Nu svarar Tilde på kritiken och förklarar varför hon agerade som hon gjorde.

– Det var någon som skrev att jag hade tagit över när Sebastian gjorde sin första eller andra sändning vilket är larvigt eftersom att jag försökte ju hjälpa Sebastian. Det är en överenskommelse som vi har, berättar hon.

Annons

Tilde läste själv de kommentarer som kom in och svarade då att hon blev ledsen. Hon säger att det är viktigt för henne att hålla en god ton på sociala medier även om det är elaka kommentarer hon svarar på.

– Man kan ju säga att ”bara så du vet så läser jag det du skriver och det kan faktiskt göra ont”, säger hon och fortsätter:

– Man ska inte glömma bort att det finns en del människor  som håller på att roa sig med att kräka ur sig sin egen ångest på sociala medier men de är väldigt få. Det är bara det att de biter sig fast på ett annat sätt. 

Trots all kritik har hon även fått mycket kärlek och positiva kommentarer.

– Man får aldrig glömma att allra flesta de är väldigt snälla, förlåtande, uppmuntrande och peppiga, säger Tilde.

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om uppbrottet med SMAIL: “Var inte den enda”

Foto: IBL

Annons