Efter TV4-bondens svek – Jennys kärleksrevansch: "Jävligt kära och galna"

I somras dejtade den olympiska tyngdlyfterskan TV4-bonden Joacim Rickling, vilket slutade med besvikelse. Men nu har hon fått kärleksrevansch – och visar upp sin drömprins.

I somras letade den olympiska tyngdlyftaren Jenny Freed, 22, kärleken i “Bonde söker fru” när hon bodde hemma hos bonden Joacim Rickling, 26. Men deras relation utvecklades inte till en kärlekssaga, trots att de två kysste varandra under en kräftskiva på hans gård. Istället uppdagades det under TV4-inspelningen att han kysst de två andra tjejerna tidigare.

– Jag blev jätteledsen när det var så himla tydligt att han inte gick i väg för att kyssa mig. Noll fokus på mig, sa Jenny efteråt.

Hjortbonden Joacim Rickling valde till slut Caroline Kejbert, som han nu bor tillsammans med.

Men det verkar inte som att Jenny sörjer sommarens kärleksäventyr överhuvudtaget, för nu visar hon på Instagram upp att hon hittat sin drömprins. Och det går inte att missa att hon är huvudstupa jättekär!

“Det var som om den där speciella platsen i hjärtat var reserverad för just dig. Och här här vi nu. Jävligt kära och galna. Länge leve tvåsamheten”, skriver Jenny.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot TV4-bonden efter kärleksavslöjandet: ”En fegis”

LÄS OCKSÅ: Lindorffs rädsla inför nya Bonde söker fru: ”Käpprätt åt helvete”

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!