Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter tunga orden: Paow bryter tystnaden om pausen

Paow berättar om pausen

Paulina ”Paow” Danielsson har under den senaste tiden lyst med sin frånvaro. Nu lättar hon på hjärtat och förklarar att hon har tagit en paus.

Tv-profilen och bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 25, har under hösten varit aktuell i ännu ett tv-program. Tidigare har vi sett henne i Paradise hotel, Lyxfällan och Hemliga beundrare. Nu har vi kunnat följa henne i dokusåpan Ex on the Beach på Kanal 11.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare under hösten gick hon ut och förklarade för tv-tittarna varför hon inte medverkade i eftersnacksprogrammet Exen berättar allt, och enligt henne ska det ha handlat om att hon kände sig utstött av de andra deltagarna.

Jag var med på första inspelningsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla. Men jag trodde fel, 90% av alla som var där skulle gå ut och äta efter och jag fick alltså inte följa med”, förklarade Paow i ett inlägg på sin blogg tidigare.

Men det finns andra deltagare som uttalat sig om händelsen på sociala medier, bland annat hennes forna bästis Jasmine Gustafsson, 25, som hävdar att det finns en annan förklaring bakom det.

Paow har även varit öppen med att hon under hösten inte mått helt hundra. Bloggstjärnan som annars uppdaterar flitigt på sina sociala medier har inte uppdaterat sedan i mitten av november. Nu förklarar hon att hennes frånvaro beror på att hon tagit en paus.

Sorry, har behövt en liten paus!”, skriver Paulina Danielsson nu i ett inlägg på sin blogg.

I samma inlägg reflekterar hon över vilka som är hennes riktiga vänner och att hon känner sig utnyttjad av personer i hennes närhet.

Jag har blivit utnyttjad av så mycket människor i min närhet och det är svårt att veta vilka som verkligen finns för en när man väl behöver det!

LÄS MER: Paow avslöjar: Så mycket får jag för att vara med i dokusåpor

LÄS MER: Paow i storbråk under Ex on the beach-inspelningen

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN