Efter uppbrottet – Paows nya kärleksbesked: "Älskar varandra"

Kärleken övervinner allt – det verkar stämma på Paow och Lance som än en gång lyckats hitta tillbaka till varandra.

Så sent som förra veckan meddelade Paulina “Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17, att de gick skilda vägar. Deras förhållande var över efter att ha fallit handlöst för varandra under hösten.

Vi har valt att gå skilda vägar pga av många anledningar. Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu”, skev Paow och fortsatte:

Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull. Men nu är det såhär. Och jag accepterar det hur svårt det än är”.

Men de senaste dagarna har Paow och Lances följare kunnat ana att exparet ändå lyckats hitta tillbaka till varandra igen. Och mycket riktigt – under söndagskvällen bekräftade Paow på sin blogg att hon och Lance var tillsammans.

Hon skriver att deras relation skakats om av flera orsaker den senaste tiden, men att beslutet att gå skilda vägar kanske varit lite förhastat.

När allting känts hopplöst och bråken har blivit så stora att det känts som att det aldrig kommer att bli vi igen. Ja då har det känts rätt att lika gärna berätta i sina sociala medier att det inte är vi längre .Eftersom jag alltid får frågor om mig och Lance och folk hela tiden intresserar sig i våra liv”, skriver Paow.

Hon beskriver det som att båda hon och Lance är känslomänniskor som har nära till var de känner:

“Både jag och Lance är väldigt ”mycket” som personer som har mycket på gång hels tiden. . Och när man är väldigt mycket som personer så känner man väldigt mycket, tyvärr åt alla håll. När jag är glad så är jag jätte glad, när jag är ledsen så känns det som allt går under och så vidare. Det kanske inte är någon ursäkt. Men det är så det är tyvärr och något som jag jobbar med hela tiden”, skriver hon.

Att de bröt upp stämmer dock. Men uppbrottet ska bara ha varat två nätter som de ej sov tillsammans, därefter återförenades de tack vare den starka kärleken de har till varandra.

“För vi älskar varandra väldigt mycket. Men det känns som att jag bara vill berätta det offentligt nu. Alla bråkar ibland, och eftersom att sociala medier tyvärr är en stor del av mitt liv så blir det väldigt enkelt för folk att peka och tycka till. Men det är så det är och vi har valt det själva”, skriver Paow och avslutar inlägget med:

“Men det folk inte vet eller kanske förstår är vad vi känner för varandra och att vi är en stor del av varandras liv. Det är något ingen kan ta ifrån oss. Vad vi känner för varandra. Jag har alltid vart lika kär i Lance, och jag är säker på att jag vill vara med honom resten av mitt liv”.

Hänt har sökt Paow och Lance för en kommentar.

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa tiden – nu avslöjar Paow vad hon egentligen tjänar

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!