LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter tragedin – Jan Johansen ställer in bröllopet med Jenny

14 mar, 2017 
AvOla Brising
Annons

Inbjudningarna var redan utskickade och det var meningen att Jan Johansen, 51, och hans kärlek Jenny Sandberg, 46, skulle ha gift sig i Uppsala i juli. I mitten av januari åkte paret på en mysig kärleksresa till Thailand, men väl där fick Jenny ett tragiskt besked. Hennes far hade gått bort och hon var tvungen att börja ordna med allt det praktiska mitt i semestern.

Väl hemma i Sverige igen gjorde Jan allt för att få sin älskade att må bättre. På Alla hjärtans dag friade han en andra gång i riktig romantisk “Lady & Lufsen”-stil på en lokal italiensk restaurang i Uppsala.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vid kaffet tog jag fram Jennys ring och ställde frågan igen. Då kom tårarna, chock, lycka. Hon sa Ja!, berättade Jan för en månad sedan.

Lyckan blev tragiskt nog inte långvarig. För snart knackade döden på dörren igen då även Jennys mor avled.

Annons

– Båda Jennys föräldrar gick bort med exakt en månads mellanrum.  Först dog hennes pappa när vi var i Thailand och sedan hennes mamma på dagen en månad efteråt. Hennes mamma begravs idag, berättar Jan för Hänt.

Hans fästmö är omskakad och i svår sorg. På grund av detta väljer de nu att ställa in sommarens vigsel:

– Man kan inte ena dagen sörja och dagen därpå gå och prova bröllopsklänningar. Det är en tuff tid för oss båda just nu. Vi känner att vi inte vill blanda ihop glädjen med sorgen. Därför kommer vi att vänta med att gifta oss till nästa sommar.

Det blir inget bröllop i sommar för Jan Johansen och Jenny Sandberg.

Jan fortsätter:

– Det är skitjobbigt för henne eftersom hon tvingas ta han om allt det praktiska som måste göras också. Vi ska bara försöka klara oss igenom det här. Någon energi till att planera ett stort bröllop finns inte.

Foto: IBL

Annons