Efter tragedin – därför gör Jasmine comeback i nya EOTB

Jasmine Gustafsson i Ex on the beach allstars

Jasmine Gustafsson är en av deltagarna i Ex on the Beach Allstars tillsammans med ex-pojkvännen Adrian Montin, som valde att gå skilda vägar för bara månader sedan. Nu berättar hon om beslutet att medverka i dokusåpan efter både hjärtesorg och beskedet om att hon plötsligt förlorat sin pappa.

Jasmine Gustafsson, 24, medverkade i dokusåpan Paradise hotel 2014 och därefter har vi även sett henne i Ex on the Beach 2016. Efter sin medverkan i programmen har hon fått en stor skara fans och ägnar sig idag åt sina sociala kanaler så som Youtube och Instagram.

I början av året gick hon ut med att hon och kärleken Adrian Montin, även han en före detta deltagare i Paradise hotel, valt att gå skilda vägar.

– Jag tyckte livet var meningslöst, jag orkade inte ta mig upp ur sängen, jag började äta ångestdämpande tabletter och sömnpiller för att kunna sova, Jag orkade inte äta mat så jag rasade ner i vikt. Det var ren hjärtesorg, berättar hon om känslorna efter uppbrottet i en ny video på Youtube.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Hon förklarar att hon tillslut hittade lyckan i träning. Men när allt började kännas bra igen hände det tragiska – hennes pappa gick plötsligt bort.

– För två månader sedan fick jag smaka på en helt ny sorg. Ni vet när man tror att livet inte kan bli värre. Då hände det värsta som kunde hända. Min pappa gick bort, berättar hon vidare.

För ett par veckor sedan blev det känt att både Jasmine och Adrian kommer att medverka i Ex on the Beach Allstars, som precis spelats in på Ibiza. Jasmine väljer nu att förklara hur hon resonerade kring att medverka i programmet efter den tuffa tid hon precis tvingats gå igenom.

– Jag fick en förfrågan om att medverka för längesen, och när det tog slut med Adrian så blev det en mer aktuell fråga. Och jag älskar att hålla på med tv, säger hon i videon och fortsätter:

– När det här med pappa hände så var det självfallet en väldigt stor fråga i mitt huvud om jag fortfarande skulle åka iväg. Först kändes det helt idiotiskt, men ju mer dagarna gick efter pappas bortgång så kände jag att jag inte klarade av att vara i Sverige. Jag kände att jag måste här ifrån, göra något roligt.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Här är alla deltagare i Ex on the beach All stars 2018

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Adrian – Jasmines första ord om otroheten

FOTO: Ibl, Kanal 5