LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter tio år skiljer sig kändiskocken Stefano Catenacci: "Inget vi är oense om"

24 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Nu blir det andra bullar. Hovkocken Stefano Catenacci och hustrun Theres är överens om att separera.
Annons

Stjärnkocken Stefano Catenacci, 49, är en av landets mest berömda matkreatörer, kökschef på exklusiva Operakällaren i Stockholm och delägare i restaurangens moderbolag Nobis AB. Han var även med i första säsongen av Kockarnas kamp 2012 där han kom på andra plats.

Privat har han varit gift med Theres Catenacci, 35, i tio år och de har barnen Angelo, 11, Vendela, 7, och Lily, snart 6. Kocken har även sonen Maximilian, 21, från ett tidigare förhållande.

Theres och Stefano Catenacci skiljer sig efter tio år. Foto: IBL
Theres och Stefano Catenacci skiljer sig efter tio år. Foto: IBL

Nu bryter makarna upp. Den 6 november inkom en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt. Eftersom de har tre barn under 18 år väljer de betänketiden på sex månader.

– Vi väljer att gå skilda vägar och det är inget vi är oense om, säger Stefano Catenacci till Aftonbladet.

Annons

I sitt arbete har han lagat mat till kronprinsessan Victorias, 38, och prinsessan Madeleines, 33, bröllop. För tre år sedan utsåg kung Carl Gustaf kocken till hovtraktör vilket innebär att det kulinariska proffset är ansvarigt för kungahusets officiella middagar på slottet samt under resor.

Stefano Catenacci umgås även privat med kungafamiljen och i deras kretsar. I fastigheten där han har bott med familjen bor även kungavännen Aje Philipson, 72, och dennes familj.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons