Efter tio år skiljer sig kändiskocken Stefano Catenacci: "Inget vi är oense om"

Nu blir det andra bullar. Hovkocken Stefano Catenacci och hustrun Theres är överens om att separera.

Stjärnkocken Stefano Catenacci, 49, är en av landets mest berömda matkreatörer, kökschef på exklusiva Operakällaren i Stockholm och delägare i restaurangens moderbolag Nobis AB. Han var även med i första säsongen av Kockarnas kamp 2012 där han kom på andra plats.

Privat har han varit gift med Theres Catenacci, 35, i tio år och de har barnen Angelo, 11, Vendela, 7, och Lily, snart 6. Kocken har även sonen Maximilian, 21, från ett tidigare förhållande.

Theres och Stefano Catenacci skiljer sig efter tio år. Foto: IBL

Theres och Stefano Catenacci skiljer sig efter tio år. Foto: IBL

Nu bryter makarna upp. Den 6 november inkom en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt. Eftersom de har tre barn under 18 år väljer de betänketiden på sex månader.

– Vi väljer att gå skilda vägar och det är inget vi är oense om, säger Stefano Catenacci till Aftonbladet.

I sitt arbete har han lagat mat till kronprinsessan Victorias, 38, och prinsessan Madeleines, 33, bröllop. För tre år sedan utsåg kung Carl Gustaf kocken till hovtraktör vilket innebär att det kulinariska proffset är ansvarigt för kungahusets officiella middagar på slottet samt under resor.

Stefano Catenacci umgås även privat med kungafamiljen och i deras kretsar. I fastigheten där han har bott med familjen bor även kungavännen Aje Philipson, 72, och dennes familj.

Andra läser också:

Tre dagar före tillkännagivandet från hovet – Hänt Extra först med Victorias härliga babylycka

Det nya köket är hemmets hjärta hos kändiskocken Alexandra Zazzi

Sanningen bakom prinsessan Madeleines brutala svek: ”Silvia blev besviken och förtvivlad”

SENASTE NYTT!