LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter Thorsten Flincks avhopp: "Hoppas på en sportprofil"

21 feb, 2017 
Linnéa Geijer
Malin Watsons danspartner Thorsten Flink stoppades från medverkan i "Let's Dance" på grund av låga blodvärden. I morgon avslöjas hennes nya partner.
Annons

I fredags kom beskedet att Thosten Flinck, 55, inte klarat den obligatoriska hälsoundersökningen som krävs för att få delta i Let’s Dance, och TV4 har sedan dess varit i full jakt på en ersättare. Ännu står dansaren Malin Watson utan danspartner till årets tävling, men imorgon kommer det i “Nyhetsmorgon” äntligen avslöjas vem som blir årets sista deltagare.

När Hänt träffar Malin på presskonferensen inför programmet förklarar hon hur tråkigt det känns att Thorsten inte får vara med.

– Det är en konstig känsla att vara på presskonferensen utan partner. Och Thorsten var så underbar och vi hade jätteroligt tillsammans. Jag pratade med honom senast igår och han är jätteledsen att han inte ska vara med, och det tycker vi alla. Jag såg verkligen fram emot att dansa med honom.

Men den evigt positiva Malin väljer att se situationen från den ljusa sida.

– Det är väl bättre att det händer nu än senare. Det blir bara till att ladda om och och landa igen, förklarar hon för Hänt.

Semifinal i "Let's Dance" 2016. Thomas Wassberg och Malin Watson fick lämna tävlingen. 2016-05-13 (c) BYRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85440
Förra året dansade Malin med Thomas Wassberg.

Du tror inte att du och din nya partner kommer hamna i underläge eftersom ni inte får chansen att träna lika mycket?

Annons

– Det hoppas jag verkligen inte! Man får köra dubbelt så hårt istället, så hoppas de väljer någon med mycket energi!

Vad gäller drömpartnern har hon inga specifika namn i åtanke, men hon erkänner att det skulle vara kul med någon som är van att träna hårt.

– Det skulle vara kul att få någon sportprofil kanske. Någon man kan drilla, skrattar hon innan det lyser till i ögonen:

– Någon som kan snurra! Rotera utan att svimma.

Hon drar av en snabb piruett, skrattar och förklarar:

–  De flesta av mina tidigare partners har haft problem med att snurra, och då blir det väldigt begränsat vad man kan göra med koreografin. Så det skulle vara kul att verkligen kunna köra på. Det ska bli så spännande att se vem jag får!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons