TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter Talang 2020 – nya beskedet om Samir Badran

17 mar, 2020 
Samir Badran tvingades plötsligt hoppa av finalen av Talang efter att ha drabbats av sjukdom.
Sen dess har det varit tyst från programledaren.
Fram tills nu.
Annons
Här får Samir panik på Talang-scenenBrand logo
Här får Samir panik på Talang-scenen

Den populära programledarduon Samir Badran, 29, och Pär Lernström, 39, har med bravur lotsat tittarna genom årets säsong av Talang. Men på grund av Coronavirusets spridning blev det ett snöpligt slut på årets säsong. TV4 tog med anledning av omständigheterna beslutet att finalen skulle sändas helt utan publik.

Och samma dag som finalen, bara timmarna innan sändning, kom nästa bakslag. Samir tvingades med kort varsel hoppa av på grund av sjukdom.

Talangs instagramkonto förklarade TV4:

”Samir har känt sig lite febrig de senaste dagarna och eftersom det för både oss och Samir är viktigt att agera ansvarsfullt med anledning av Coronaviruset, kommer han inte att genomföra Talangfinalen i kväll. Han mår mycket bättre men efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att stanna hemma om man känner sig sjuk, har vi i samråd med Samir bestämt att han inte är med under kvällens sändning”.

Kanalen avslöjade samtidigt att Big brother-programledaren Malin Stenbäck, 33, skulle ersätta Samir i finalen.

Annons

Nya beskedet om Samir Badran

“Krya på dig”-hälsningarna strömmade in i kommentarsfälten, men efter TV4:s besked har vi inte hört något mer från Samir.

Samir Badrans agent och assistent Nishti berättar nu för Hänt att Samir redan mådde bättre i fredags, men att man, som TV4 tidigare påpekat, inte ville ta några risker för övriga inspelningsteamet..

– Febern lättade och han har varit hos läkare. Det var inga konstigheter alls, säger hon till Hänt.

– Det var mer försiktighetsåtgärder. Så ni kan hälsa att han mår jättebra.

Samir verkar alltså vara uppe på benen. Programledarens fästmö Julia Sundquist, 22, publicerade så sent som i lördags en bild på sitt Instagramkonto där hon berättade om sina planer med fästmannen.

”Date night with my boo”, skriver hon till en bild på sig själv.

Trots den publiklösa finalen blev årets säsong av Talang annars en minnesvärd sådan. Och det bland annat på grund av just Samir och Julia. I direktsändning tog Samir tillfället i akt att gå ner på ett knä och fria till sin stora kärlek Julia.

FOTO: TT

Annons