Efter succén – TV4:s besked om Anna Brolin i Efter fem

Efter succén – TV4:s besked om Anna Brolin i Efter fem

Under våren såg vi Anna Brolin ersätta Tilde de Paula Eby i TV4:s nya satsning Efter fem. Nu undrar tittarna om hon kommer att dyka upp i programmet igen, och TV4 ger tittarna ett svar.

Programledaren Anna Brolin, 38, är en av TV4:s mest folkkära profiler. Hon leder allt från direktsända galor till Nyhetsmorgon och Biggest loser. Under våren var hon även en av programledarna i TV4:s nya satsning Efter fem. Programmet leds vanligtvis av Tilde de Paula Eby, men då hon under våren även ledde direktsända Let’s dance tillsammans med David Hellenius varje fredagkväll fick Anna Brolin hoppa in och ta över stafettpinnen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Det var då flera av TV4-tittarna som undrade varför Tilde blivit utbytt, och TV4 förklarade därför hur det låg till.

”Tilde är programledare, men när hon inte kan så finns det andra programledare som ställer upp!”‚ skrev TV4 på sin Instagram.

För Hänt har Anna Brolin förklarat att hon trivts i sin roll som programledare för Efter fem, men att det varit en utmaning att steppa in för just Tilde de Paula Eby, som är en av Sveriges mest omtyckta programledare.

– Det har varit jätteroligt, det är ett väldigt nyhetsintensivt program. Sedan är ju Tilde Sveriges bästa programledare så det är ju en ära att försöka hålla fanan upp när hon inte är där, även om det är väldigt svårt att komma efter henne, sa Anna Brolin då.

TV4:s besked om Anna Brolin i Efter fem

Och nog för att tittarna gillar att se Tilde de Paula Eby husera i tv-studion. Men Anna Brolin har även hon fått massor av hejarop från tittarna.

Efter att programmet tagit ett sommaruppehåll är det nu igång igen, och hittills har tittarna inte kunnat se Anna Brolin i programmet. Nu undrar tittarna om hon kommer att dyka upp igen.

Kommer Anna Brolin tillbaka?”, undrar en tittare bland kommentarerna, och TV4 är inte sena med att förklara:

Har ingen information om att Anna kommer medverka i programmet framöver. I nuläget är hon i full gång med inspelningen till “Biggest Loser”, du kan se mer om det på hennes sociala medier.

Så för den som saknar Anna Brolin i tv-rutan behöver inte vänta alldeles för länge. Nästa år ser vi henne programleda den kommande säsongen av Biggest loser igen.

Efter fem sänds vardagar klockan 17.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4, TT