TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Efter succén i Talang – TV4:s ord om Samir Badrans nya tatuering

09 feb, 2019 
TV4s ord efer Samir Badrans nya tatuering
Samir Badran är just nu aktuell i Talang. När han visar upp sin nya tatuering är därför TV4 frågande.
Annons

Samir Badran, 28, slog igenom när han medverkade i TV3:s dokusåpa Paradise hotel och efter det har han synts många gånger i tv. Bland annat i Melodifestivalen där han tävlat ihop med artistkollegan Viktor Frisk. I år blir det inget mello för Samir och Viktor, men Samir är just nu aktuell i ett annat program och i en annan kanal.

I år är Samir programledaren Pär Lernströms sidekick i Talang på TV4. Varje fredag huserar han nu i tv-rutan ihop med Pär och jurymedlemmarna Bianca Ingrosso, LaGaylia Frazier, Alexander Bard och David Batra – och givetvis också med alla talanger som söker lyckan i programmet.

Samir Badrans nya tatuering

Nu har Samir Badran gjort en ny tatuering och precis innan det delade han med sig av händelsen i ett inlägg på hans Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ny gadd på G”, skriver Samir i inlägget.

Bland kommentarerna finns massor av nyfikna fans, men där finns också Talangs Instagram-konto.

Blev det Talang-tatueringen vi pratade om?”, undrar någon från produktionen via programmets Instagram-konto.

Annons

Men någon Talang-tatuering blev det inte.

Haha nej jag vågar inte, min pappa dödar mig”, svarar Samir.

Om uppbrottet från Sigrid

I januari tidigare i år kom beskedet om att Samir och flickvännen Sigrid Bernson gjort slut efter två år tillsammans. Samir och Sigrid träffades när de tävlade ihop i TV4:s Let’s dance.

I ett känslosamt inlägg på Instagram gick Samir ut med att förhållandet tagit slut och förklarade samtidigt varför de gått skilda vägar.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med migsjälv”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

FOTO: TT, Instagram

Annons