Bianca Ingrossos duett med Benjamin – efter succén i Globen

15 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso sjunger med Benjamin Ingrosso
Efter succén i Globen står nu Bianca Ingrosso än en gång på scenen och sjunger.
Det är mamma Pernilla Wahlgren som avslöjar dotterns tilltag.
– Innan middagen drog igång så öppnade Benjamin och Bianca, säger hon i sin podcast.
Annons
Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso: ”Bara en tidsfråga innan hon går in i väggen”
Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso: ”Bara en tidsfråga innan hon går in i väggen”

När tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, och podcast-partnern Alice Stenlöf, 23, intog Globen med sin showcast i början av sommaren gjorde de ingen besviken. 10 000 fans i publiken fick se tjejerna dansa, showa, och ställa varandra mot väggen.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf showcast i Globen
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf bjöd på en rejäl show i Globen!

Den stora snackisen efteråt var det dock Bianca Ingrosso som stod för. Tillsammans med Alice Stenlöf framförde hon Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. Att Bianca Ingrosso kan sjunga är kanske ingen överraskning med tanke på att hennes mamma är sångerskan Pernilla Wahlgren, 51, och hennes bror är Benjamin Ingrosso, 22 – båda två tillhör några av de mest kända artisterna i Sverige.

Bianca Ingrosso gjorde succé med Kärleksvisan i Globen

Däremot har Bianca Ingrosso tidigare sagt att hon har scenskräck och under en lång tid har hon vägrat att sjunga framför publik. Den senaste gången innan Globen var när hon tävlade i uttagningen till Junior Eurovision Song Contest 2006.

Annons

Efter succén hyllades hon av både familj och fans. Mamma Pernilla Wahlgren la upp ett klipp på sin Instagram där hon beskrev hur stolt hon var över sin dotter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Fått en del skivbolagskontrakt nu”

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf sjunger Kärleksvisan i Globen
Här sjunger Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf Kärleksvisan i Globen.

I ett avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B frågade Alice Stenlöf det alla ville veta efter showcasten, nämligen om svenska folket kommer att få höra Bianca Ingrosso sjunga igen.

– Nej alltså jag kan säga att jag har ju fått en del skivbolagskontrakt nu. Och på Molly Sandéns releasefest så var det väldigt många låtskrivare som kom fram och ba ”jag vill skriva din platta, jag har redan skrivit en låt till dig”. Och jag ba ”nej men vänta, vad är det som händer?”. Och nej, nej men nej. Tack men nej, svarade Wahlgrens värld-profilen.

Annons

Alice Stenlöf protesterade och försökte uppmuntra vännen och kollegan att fortsätta med musiken. Trots det stod Bianca Ingrosso på sig.

– Det här är det mest äkta för mig och skulle någon då tro att jag gör det för att bli mer känd så skulle jag tappa det. Det är därför jag inte gjort det någon gång, för att jag kommer från den familjen jag gör, sa hon bestämt.

Bianca Ingrosso sjunger med Benjamin Ingrosso

Nu har hon dock gjort det igen. När familjevännerna Melina Criborn, 29, och Jacob ”Nause” Criborn, 29, nyligen gifte sig var Bianca och Benjamin Ingrosso toastmasters. I Pernilla Wahlgrens podcast Wahlgren & Wistam berättar sångerskan om barnens uppdrag, och avslöjar även att dottern än en gång intog scenen.

– Innan middagen drog igång så öppnade Benjamin och Bianca med att beskriva lite, eller de sa att ”för att ni ska få vet hur vi känner brudparet” så sjöng de en sång på Disneytema, berättar Pernilla Wahlgren.

Annons

I podcasten hör man sedan en inspelning på hur barnen sjunger låten Snart är det jag som är kung från Disneyfilmen Lejonkungen. I över två och en halv minut får lyssnarna höra Benjamin och Bianca Ingrosso sjunga låten som de skrivit om texten på.

Vill du höra Bianca Ingrosso göra succé med sin sångröst än en gång? Klicka HÄR och spola fram till 19.00.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Kanal 5, Instagram

Annons