Artikeln innehåller reklamlänkar

TV3:s besked om Anna Ankas framtid i Svenska Hollywoodfruar

Anna Anka framtid i Svenska Hollywoodfruar

Det har varit bråkigt i årets Svenska Hollywoodfruar på TV3, och mindre bråkigt blir det inte när fruarna ses för en återträff. I Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen lämnar en upprörd Anna Anka inspelningen efter ett bråk med Siv Cotton. Nu svarar TV3 på hur framtiden ser ut för Anna Anka i en kommande säsong av programmet.

Svenska Hollywoodfruar har denna säsong kantats av flera storbråk mellan tv-fruarna som följs i realityserien. Kvällens säsongsavslutning slutade i samma stil – Anna Anka lämnade inspelningen efter ett storbråk med Siv Cotton framför kamerorna, och hon vägrade komma tillbaka till gruppen.

Den hätska stämningen uppstod i samband med att de diskuterade en tidigare nakenfotografering som Siv Cotton varit med i, varpå Anna Anka tog avstånd från Siv.

– Jag blandar mig inte med sådana människor, först och främst. Jag skulle aldrig lägga mig och bli fotograferad naken! Jag har för mycket stil och klass, säger hon.

Siv Cotton ilsknade till rejält och det slutade med att Anna Anka pekade långfinger till henne och helt sonika gick därifrån.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Okej, det här gick inte som vi planerat. Nu har Anna Anka helt enkelt valt att lämna programmet, för nu, säger programledaren Martin Björk.

Susanne Nylén, presschef vid Nordic Entertainment Group, bekräftar för Hänt att incidenten mellan Anna Anka och Siv Cotton överraskade alla som var på plats.

– Bråket kom från ingenstans på plats under inspelningen, Siv och Anna har tydligen en historia som vi andra inte kände till. Vi hanterade situationen efteråt och pratade med både Anna och Siv, säger Susanne Nylén i ett mejl.

I de sista fyra avsnitten av Svenska Hollywoodfruar har stämningen var hätsk mellan tv-fruarna och produktionen har flera gånger tvingats censurera tecken tv-fruarna gjort till varandra, och flera meningar är även de censurerade så tittarna ej kan höra ordagrant vad de kända tv-profilerna kallar varandra.

– Vi tvingades censurera väldigt mycket då det som sades i stundens hetta inte lämpar sig för att visas i tv. Det var hårda anklagelser som var under bältet och vi har tagit till oss av den kritik vi fått tidigare och valt att censurera mycket av det som sades på plats, bekräftar Susanne Nylén.

Anna Ankas framtid i Svenska Hollywoodfruar

Martin Björk har varit programledare för Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen. Även han har fått stor kritik från framför allt fruarna själva, bland annat för att han ska ha varit för passiv när bråken brutit ut.

– Martin Björk hade ingen lätt uppgift att parera fruarna när gamla konflikter kom upp till ytan igen och skulle redas ut. Han fick agera lika mycket fredsmäklare som programledare. Nu är det inte FN, men likväl en tuff uppgift och jag tycker han hanterade det på ett bra och diplomatiskt sätt, säger Susanne Nylén.

Den person som dock mött allra störst kritik för sitt beteende är Anna Anka som gjorde comeback i serien denna säsong. Hon har varit inblandad i flertalet bråk under säsongen, och droppen för tittarna blev när hon för tre veckor sedan anklagade Elena Belle för att se billig ut, och kallade henne för hora.

TV3 har efter de händelserna varit i kontakt med de inblandade, Anna Anka har dessutom bett om ursäkt till tittarna för sitt beteende.

Det sista tittarna fick se av Anna Anka var när hon i kvällens avsnitt stormade ut från inspelningen och vägrade att komma tillbaka efter bråket med Siv Cotton. Huruvida hon kommer synas i en eventuellt kommande säsong av Svenska Hollywoodfruar kan inte Susanne Nylén svara på i dagsläget.

– Vi har ännu inte utvärderat denna säsongen om det blir en ny säsong och vilka som medverkar är alldeles för tidigt att uttala sig om.

Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen sänds den 6 november kl. 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Efter Hollywoodfruarnas bråk – Anna Ankas ursäkt till tittarna

LÄS OCKSÅ: Elena Belles krav på TV3 – efter Anna Anka-bråket

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN