Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter bröllopet: Margaux Dietz avslöjar – vigseln var ogiltig

Margaux Dietz och Jacob Liebermann är inte formellt gifta.

Det var i mitten av april i år som Ebba Busch Thor vigde influencern Margaux Dietz och hennes kärlek Jacob Liebermann. Men enligt nya uppgifter från DN visar det sig att paret inte är formellt gifta.
503 Service Unavailable

Under en semester i Maldiverna i december förra året friade influencern Margaux Dietz, 28, till sin stora kärlek Jacob Liebermann Dietz, 34. Han gav ett tveklöst ja som svar, vilket inte heller var så oväntat med tanke på att han själv hade planerat att fria under samma semester. Men så hann Margaux före!

Med drygt 310 000 följare på Instagram och över 220 000 följare på sin Youtube-kanal har Margaux Dietz minst sagt många som gillar att följa hennes liv tillsammans med kärleken och sonen Arnold, 2. Många i skaran följare hade länge sett fram emot ett kunna ta del av det kommande bröllopet mellan Margaux och Jacob.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Och inte behövde de vänta länge. Paret ville inte vänta med att gifta sig. Redan ungefär fyra månader efter de hade förlovat sig bjöd de in vänner och familj till en spektakulär och påkostad bröllopshelg.

Bröllopet med extra allt, inleddes med att gästerna under en fredag i mitten på april slussades i buss till en hemlig plats, vilket senare visade sig vara Hässelby slott utanför Stockholm. Framme på plats hölls en förfest med djungeltema.

Utklädda i festens tema skymtades kända ansikten, bland andra fanns Viktor Frisk, Petra Tungården, Michaela Forni och Daniel Redgert på plats för att hylla parets kärlek.

Margaux Dietz egna ord om ogiltiga vigseln

Dagen efter var det dags för själva vigseln. Brudparet var uppklädda till tårna medan gästerna bar likadana pyjamaser. Men inte nog med det – vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Dagens nyheter skriver att bröllopsfestligheterna gav upphov till mycket snack kring bröllopet. Bland annat om partiledaren Ebba Busch Thors roll, men också om sexleksakerna som delades ut till gästerna och pyjamaskläderna. Den uppmärksammade vigseln resulterade också i hundratusentals lyckönskningar till paret.

Ebba Busch Thor ska efteråt ha sagt att hennes uppdrag att få hålla i vigseln var ”ett otroligt hedersamt uppdrag”.

Nu rapporterar dock tidningen att det visat sig att det egentligen inte är något äktenskap mellan Margaux Dietz och hennes Jacob Liebermann. När DN undersökte saker närmare upptäcktes det att paret inte är formellt gifta då Ebba Bush Thor är inte är en registrerad vigselförättare.

Detta är dock något som Margaux obekymrat har kommenterat när DN:s Emma Bouvin pratar med henne.

– Man kan ju alltid springa och gifta sig i stadshuset senare, säger Margaux till DN.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!