Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter Sorayas fråga – Eltons avslöjande i TV4

Elton Eiranson och Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon

TV4 Sportens Elton Einarson har haft semester i tre veckor. I Nyhetsmorgon avslöjade han de tuffa känslorna inför sin comeback.

Semestern börjar ta slut och det är något som även syns i TV4:s Nyhetsmorgon. Under måndagsmorgonen tog programledarna Soraya Lavasani, 36, och Jesper Börjesson, 47, tjuren vid hornen och frågade ut sina egna kollegor om hur de upplever comebacken i direktsändningen. Och det var inte alla som var förtjusta, något Soraya Lavasani konstaterade till TV4 Sportens Elton Eiranson, 29.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Men vi mår bra, vi har ju varit tillbaka på jobbet i några dagar. Men Elton, jag tror för dig och många som tittar är kanske de där som stigit upp för första gången på ett tag nu.

– Ja men. En liten käftsmäll efter tre veckors ledighet. 03.30 stämplar man in som på varvet. Det är lite speciellt, säger han.

Tidigare i sommar fick Elton stor uppmärksamhet när hans hemlighet bakom kulisserna avslöjades. Kollegorna skrattade då åt att han sände sportnyheterna iklädd skjorta, kavaj – och ett par jeansshorts.

– I studion var det inte varmare än vanligt, men jag skulle ut på stan direkt efter och hade lite framförhållning. Jag ville inte ha långbrallor när jag skulle ut, avslöjade Elton för Expressen.

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Jenny Alversjös avslöjande om Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Efter tittarnas frågor: Jesper Börjesson tillbaka i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!