Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter skilsmässan – Rednex-Annika Ljungberg avslöjar nya kärleken

19 maj, 2019 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Annika Ljungberg med sin nya kärlek Peter Ryber
Annika Ljungberg, tidigare sångerska i gruppen Rednex, har hittat kärleken på nytt. ”Jag har väntat så länge på det här”, säger hon.
Annons

Hänt kan avslöja att förra Rednex-sångerskan Annika Ljungberg, 50, är förälskad. När Jan Johansen och Jenny Sandberg nyligen gifte sig under romantiska former på pittoreska Eklundshof i Uppsala kom Annika dit med skånske Peter Ryber, 41, som driver musikkonceptet LoveBoat.

På rak fråga bekräftar de – om än någon generat – att de är ett par.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi sågs på ett av Peters event. Jag fick vara lite praktikant den kvällen. Och vi kanske ska göra ett litet samarbete framför också faktiskt. Så det var affärer som gjorde att vi träffades, säger Annika till Hänt och fortsätter:

– Det ena ledde till det andra… Men det är väldigt nytt. Vi åkte till Las Vegas den 20 april, så därifrån kan man räkna. Vi hade lite affärsmöten och så. Då upptäckte vi att vi kanske var mer än bara vänner. Vi är väldigt kära och lyckliga, säger Annika och blir klädsamt rosig om kinderna.

Annons

Annika Ljungberg om ett till bröllop

Än så länge bor de inte ihop på pappret, men de tillbringar förstås så mycket tid de bara kan tillsammans.

– Man kan säga att vi bor lite hos varandra. Jag har väntat så länge på det här. I stort sett sedan jag skilde mig för fem år sedan. Nu har jag äntligen blivit könsmogen. Haha! Då förtjänar jag att hitta rätt.

Blev ni lite bröllopsinspirerade idag?

– Jag tror på kärleken och ska absolut gifta mig igen, säger Annika och ler mot Peter.

Annika var tidigare gift med Rednex-kollegan Jens Sylsjö, 46, som hon har dottern Molly, 15, med. De gick skilda vägar 2014 efter femton år tillsammans.

FOTO: Shimoda Media, TT/Patrik Österberg

Annons