Efter skilsmässan: Han är Ensam mamma-Emmas nya kärlek

Efter skilsmässan från Dominique Hernandez har Ensam mamma-profilen Emma Pettersson funnit kärleken på nytt i Jonas Hellstöm.

Förra året gick Ensam mamma-profilen Emma Pettersson och maken Dominique Hernandez skilda vägar. Nu kan Hänt avslöja att hon funnit kärleken på nytt i Jonas Hellström, som hon stolt visar upp vid sin sida.

Hänt kan nu avslöja att Ensam mamma söker-profilen Emma Pettersson, 30, är förälskad. När Viaplays nya originalserie Four hands menu med tv-kocken Niklas Ekstedt, 39, hade galavisning på Gamla Riksarkivet på Riddarholmen i Stockholm kom hon dit med grafiska designern Jonas Hellström vid sin sida.

När Hänt frågar vad de har för relation ler Emma stort.

– Det här är min pojkvän!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Vi gratulerar till lyckan och på frågan hur länge de har varit ett par svarar Jonas Hellström snabbt:

– Ett halvår!

Och nu visar ni upp er på en kändisfest tillsammans.

– Ja, precis. Man kan säga att det är vimmelpremiär för oss ikväll.

Emma och Jonas är klädsamt rosiga om kinderna och det råder inga tvivel om att de hyser starka känslor för varandra. När vi påtalar det brister de båda ut i ett generat skratt.

Är ni sambos ännu?

– Nej, det är vi inte…

Men av Emmas Instagram-konto att döma kommer det nog inte dröja alltför länge innan de bor under samma tak. För några veckor sedan publicerade hon nämligen en bild på dem tillsammans med texten: ”Nycklarna ligger tryggt i bröstfickan nu. Han och jag, två galningar, är nu husägare till ett magiskt härke med havstomt. VÅRT hus, vårt alldeles egna härke med vildsvin som bökar på tomten. Ibland faller saker på plats och bara känns så läskigt rätt. Vi må vara galna. Men vi är det i alla fall tillsammans. Och jag älskar det. Och honom”.

Innan Emma träffade Jonas var hon gift med Dominique Hernandez, 36, som hon har sonen Louie, 2, med. De gick skilda vägar förra året efter tre års äktenskap.

”Jag genomgår den värsta livskrisen någonsin. Men idag sminkade jag mig och gick till mitt nya jobb. För det måste man. Och man måste andas. Och måste överleva. Och man måste bara härda ut. Tills allt går över. För alla säger det, att det går över. Och det måste man tro på”, skrev hon då i sociala medier.

Och det gjorde det härligt nog till slut.

Hänt säger stort grattis till kärleken!

LÄS OCKSÅ: Bob Hansson är Ensam mamma-Maries nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Ensam mamma-Jennys om uppbrottet från Tim

FOTO: IBL