LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skilsmässan: Bo Sundström bryter tystnaden om nya kärleken

24 sep, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester berättar om nya kärleken Kristina "Kinna" Flemming.
Bo Kaspers Orkester-sångaren Bo Sundström bröt upp från sin fru Lena för tre år sedan efter 20 års äktenskap. Nu talar han ut för Hänt om sin nya kärlek Kinna Flemming.
Annons

Det var i december förra året som Bo Kaspers Orkesters frontman Bo Sundström, 57, bekräftade att han mött kärleken i sjuksköterskan Kristina “Kinna” Flemming, 56. Men då var han hemlighetsfull om den nya relationen och sa inte så mycket mer än att de umgicks.

När Hänt träffar Bo Sundström och flickvännen Kinna Flemming på galapremiären av Unga Astrid ser de påtagligt förälskade ut och blir klädsamt rosiga om kinderna när vi påtalar att det ser ut som om kärleken håller i sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, visst är det så! Vi är fortfarande nykära, förklarar Bo och fortsätter:

– Vi har varit tillsammans i två och ett halvt år.

I skrivande stund huserar Bo Sundström i populära Stockholmsförorten Gamla Enskede medan Kinna Flemming är skriven i Vasastan. Men det är inte omöjligt att det kanske blir ändring på det framöver.

– Jag är under utredning, säger Bo och skrattar varpå Kinna fyller i:

– Just nu bor vi ihop varannan vecka.

Annons

Innan Bo mötte kärleken i Kinna var han gift med journalisten och författaren Lena ten Hoopen, 46, (då Sundström, reds. anm.) som han har två barn med. De bröt upp 2015 efter 20 års äktenskap.

– Vi båda har gått vidare, allting är väldigt cool. Om inte skilsmässan har gått igenom gör den det i dagarna, sa Lena till Expressen några månader senare.

När Bo var med i Så mycket bättre 2013 berättade han om sin svåra livskris han upplevt några år tidigare. Hans lillebror Erik dog i cancer, hans pappa drabbades av en stroke och äktenskapet med Lena havererade.

– Det var värsta perioden i mitt liv. Jag var ett vrak, förklarade han i programmet.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons