LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter skandalerna: Det gör Elita Löfblad från Big brother idag

22 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Elita Löfblad talar ut om skandalerna
Elita Löfblad blev snabbt känd som en av landets främsta glamourmodeller efter sin medverkan i Big Brother och skandalerna florerade kring henne. Nu talar hon ut om den tuffa tiden och livet idag.
Annons

Tv-profilen Elita Löfblad, 38, slog igenom stort när hon medverkade i dokusåpan Big brother år 2005. Det var när reality-tv var som störst och hon blev snabbt namnet på allas läppar. Elita Löfblad började arbeta som glamourmodell och var omslagsmodellen på de flesta herrmagasinen.

Men det plötsliga kändisskapet hade även en baksida. För Expressen berättar hon att hon än idag blir igenkänd på gatan och hennes känslor är blandade när hon tänker tillbaka på den turbulenta tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– På ett sätt ser jag på det med sorg, därför att jag inte mådde bra. Jag levde med ångest och visste inte vad jag skulle göra av mitt liv. Samtidigt tycker jag att allt jag har utsatt mig för har utvecklat mig till den jag är i dag. Jag hade inte krigat så som jag gör och haft min ambition om jag inte hade gått igenom det jag har gjort, säger hon till tidningen.

När hon var 30 år gammal fick Elita Löfblad diagnosen ADHD och det gjorde att hon fick en klarare bild av allt hon gått igenom.

Annons

– Jag har levt med ångest hela min uppväxt. Till slut sökte jag hjälp. De kom snabbt fram till att jag nog hade ADHD. Det trodde inte jag på. Jag var jättechockad, för jag är ju så lugn, ingen hetsig person, säger hon.

Hon kämpade mycket med sin diagnos och berättar att hon gjorde det till sin superkraft i sitt nuvvarande yrke. Elita Löfblad utbildade sig till hudterapeut parallellt med modellkarriären och arbetar idag heltid med egna kliniken Skin Agency i Stockholm. I och med all erfarenhet hon samlat på sig under åren som modell i en bransch där män styr lärde hon sig en hel del om företagande och fick rejält med skinn på näsan.

– Jag lärde mig att ”nej, jag tänker inte göra det där omslaget för 5000 kronor, jag ska ha 30 000, annars skiter jag i det!”. Det lärde mig att bli tuff och ha skinn på näsan, säger hon.

På sin blogg berättar Elita Löfblad att hon jobbar extremt mycket med kliniken men att hon balanserar det med träning, resor och sin pojkvän.

“Har hittat tillbaka till min träning sedan några månader vilket jag mår väldigt bra av. Något som jag är glad över är jag under året kommit min pojkvän ännu närmare och att vi är mer kära än någonsin. Mitt liv idag består till 95% kliniken, resten går till killen, resor, shopping, middag och mina vänner.”, skriver hon på bloggen.

FOTO: Stella, Instagram

Annons