LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skådespelardebuten – Felix Sandman i nya Netflix-serien

14 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Felix Sandmans nya besked om karriären.
Efter succén som Sebastian i Netflix-serien Störst av allt ser vi snart artisten Felix Sandman skådespela igen. Men den här gången i en helt annan tappning.
Annons
Felix och Benjamin samarbeteBrand logo
Felix och Benjamin samarbete

Artisten Felix Sandman, 20, debuterade i år som skådespelare när han spelade en av huvudrollerna i Netflix succéserie Störst av allt. Men att kombinera skådespelandet och musikkarriären har för honom inte varit något problem.

– Jag lyckades kombinera när jag var med i Störst av allt, både släppa album och turnera så jag kör på, säger Felix Sandman i en intervju med Expressen.

I Störst av allt, där han spelade rollen som den minst sagt kontroversiella Sebastian, förverkligades hans barndomsdrömmar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det har alltid varit en dröm för mig. Jag skådespelade mycket när jag var yngre och var på Dramaten i ett år. Men ända sedan jag var 14 år och började med musiken har jag inte haft tid för det, har Felix Sandman sagt till Frida.

Nästa steg i karriären

Med erfarenhet av sin första stora roll som Sebastian har Felix Sandman bestämt sig för att ta nästa kliv i sin karriär. Han är nu aktuell för ännu en Netflix-serie, den norska orginalserien On for christmas. I serien kommer vi att få se honom i en roll som inte liknar den vi sett honom i tidigare.

– Så det är roligt att få göra den första svenska och den första norska – och jag spelar inte en roll som är lik Sebastian, säger Felix Sandman till Expressen.

Vid sidan av skådespeleriet förklarar Felix Sandman att musiken, trots lyckan över att äntligen få skådespela, alltid kommer att vara nummer ett.

– Så gott som det går så vill jag kunna kombinera, men musiken är alltid nummer ett för mig, fortsätter Felix Sandman.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons