TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter sju säsonger - nu lämnar Christine Meltzer "Partaj"

09 dec, 2014 
AvPearl Åkesson
Det har gått tre år sedan tv-succén "Partaj" dök upp i tv-rutan och vände upp och ner på allt och började driva med stora svenska - som utländska kändisar.
Annons

Nu hoppar tv-profilen Christine Meltzer, 40, av Kanal 5:s flaggskepp. I en intervju med Dagens Media berättar hon att det inte finns tid för att göra humorprogrammet längre och att hon vill fokusera på annat nu.

– Jag hinner helt enkelt inte med nu med alla projekt som ligger i luften. Jag har gjort sju säsonger för programmet. Kanske jag återvänder, vi får se. Men som det ser ut nu ska jag fokusera på annat, säger hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Nu får Johan Petersson hitta en ny parhäst. Foto: Kanal 5
Nu får Johan Petersson hitta en ny parhäst. Foto: Kanal 5

Nu väntar nya projekt, något SBS Discoverys presschef Dan Panas, bekräftar, men hittills är det hemligt vad exakt det är hon kommer att syssla med.

– Det här är ingen överraskning för någon. Vi har en bra dialog med alla våra programledare. Hon jobbar väldigt mycket. Och “Partaj” innebär dessutom att leva med många olika rollkaraktärer. Det i kombination med att hon vill ta sig an nya spännande utmaningar gör att nästa steg känns naturligt. Det kommer fler nya program med Christine Meltzer – det är lika säkert som amen i kyrkan, säger han till Expressen.

Christine Meltzer som Hollywoodfrun Gunilla Persson. Foto: Kanal 5
Christine Meltzer som Hollywoodfrun Gunilla Persson. Foto: Kanal 5

Under sina sju säsonger med “Partaj” har Christine tagit sig an både den ena och den andra kändisen att imitera – mest är hon nog känd för att göra rollen som Hollywoodfrun Gunilla Persson.

Annons