Efter separationen - Jonna Lundell akut till sjukhus

En vecka efter uppbrottet drabbades hon av svåra magsmärtor och blödningar. Jocke försökte ge sitt stöd via telefon när frun han just separerat från åkte till akuten.

Föra söndagen gick Joakim “Jockiboi” Lundell, 31, och Jonna Lundell, 23, ut med att de hade gjort slut. Paret som gifte sig förra året betonade att det är bristen på privatliv och tid tillsammans som gjort att det inte funkar längre. Baksidan av kändisskapet, att de aldrig blir lämnade ifred, i kombination med att beskedet om att de inte kan få biologiska barn är enligt makarna bidragande orsaker. Trots att de valde att gå skilda vägar förklarade Jocke:

– Vi kommer kämpa för att få det här att funka mellan oss. Vi kommer lösa det här. Jag lovar att vi fixar det här.

Paret har hela tiden varit öppna med problemen de haft i sin Youtube-kanal. Vad gäller hälsan har Jonna flera gånger tidigare haft svåra magsmärtor och kraftiga blödningar. Hon har drabbats av cellförändringar, fått nedsatt funktion av sköldkörteln och tvingas äta medicin för detta. Och igår, en vecka efter uppbrottet, berättade Jonna i en vlogg att hon åter fått problem med magen och underlivet:

– Jag har haft jätteont i magen, har inte kunnat sova, så blöder jag  jättemycket där nerifrån och jag ska verkligen inte ha mens nu. Jag blir skiträdd. Jag har fortfarande inte fått någon tid angående cellförändringarna, säger hon med gråten i halsen.

Jonna Lundell har svårt att hålla tårarna tillbaka.

Jocke befinner sig samtidigt i Sundsvall och spelar in musik. Han erbjuder sig att komma hem till Norrköping direkt, men eftersom Jonna inte vill det försöker han istället ge sitt stöd till frun han just separerat från via telefon. Han säger till henne att det är väldigt viktigt att hon åker in till akuten direkt, ett råd hon följer. Från akuten skickas Jonna direkt till gynmottagningen där hon tar blodprover, ett graviditetstest och gör en gynundersökning.

– Jag mår så jävla dåligt nu. Jag mår ännu sämre än jag gjorde innan. Jag kan faktiskt inte ens prata…. De är och hämtar en massa medicin och skit nu. Jag ska ta det och sen ska jag vänta så jag ens kan gå för jag kan inte ens gå, berättar hon i kameran efter gynundersökningen. Hon smsar till Jocke som så klart är väldigt orolig för vad som händer.

Jocke kollar telefonen i musikstudion för att veta hur det är med Jonna.

Jonna fortsätter vloggen hemifrån efter att ha fått rejält med smärtstillande. Blodprov och blodtryck var enligt läkarna bra och hon är inte gravid. Hon beskriver hur hon även skulle göra en “urspolning” av livmodern och smärtan hon då kände:

– Det gjorde så fruktansvärt ont att pappersgrejen man ligger på i stolen gick att krama ur för det rann så mycket svett om mig. Jag bara skrek och dom sa att jag blev helt vit. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade så ont att jag höll på att spy.

Jonna trodde hon skulle både svimma och spy därför att undersökningen var så plågsam.

Hon fortsätter:

– Så jag bara skrek: “Sluta!” Allting bara snurrade och jag höll på att svimma. Det gjorde så ont att de inte kunde slutföra det vilket är väldigt synd.

Efteråt kom dock doktorn in och förklarade:

– Vi har inte hittat nånting direkt, men jag reagerade på dina äggstockar. Dom ser inte ut som dom ska.

Enligt Jonna har hon själv länge befarat att hon inte har någon ägglossning. Något läkaren nu bekräftade för henne då han sa att Jonna har för många äggblåsor:

– Han sa det: “Jag tror inte du har någon ägglossning. Därför har du så många äggblåsor och du får en blödning för att du inte har någon ägglossning. Det blir mycket blod och det gör jätteont.” Det känns ändå bra att han gick in på det spåret som jag har trott hela tiden. Ingen har trott på mig tidigare.

Slutligen skickar hon en kärleksfull hälsning till maken i Sundsvall:

Hon är så tacksam för allt stöd från Jocke.

– Tack så hemskt mycket Jocke att du har funnits där idag, för jag hade fan inte klarat det här utan dig. Det var han som tjatade om att jag var tvungen att åka upp till akuten. Fan vad du är amazing. Jag önskar att du kunde vara här. Tack för att du hela tiden har smsat, ringt och frågat hur jag mår.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Jocke och Jonnas uppbrott

FOTO: Youtube

Senaste nytt