LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter miljardären – Sofi Fahrman om nya kärleken Filip

20 dec, 2017 
AvLotta Gray
Sofi Fahrman har länge gått som katten kring het gröt och inte velat berätta vem hon dejtar. Men nu kan hon inte hålla sig längre. Filip i den nye mannen i hennes liv.
Annons

Modeoraklet Sofi Fahrman, 38, separerade från holländske miljardären Nick Zijlstra förra året och tog sitt pick och pack och flyttade hem till Stockholm  med dottern Lily, 3,5 från Schweiz. Sedan dess har hon hintar flera gånger i podcasten “Trettio plus trevar” att det finns en ny man vid hennes sida. I det senaste avsnittet tar hon äntligen bladet från munnen.

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig men hur fan gör man det här? Det är så många inblandade som man vill respektera och man vill inte säga för mycket men om jag skulle hålla upp en skylt vore det “To me, you are perfect” till en person och, Filip heter han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Modeprofilen har inte synts ute så mycket utan valt att bygga upp ett nytt liv i Stockholm då hon har ensam vårdnad om dottern vilket kräver full fokus och hämta på dagis på dagarna. Men det råder inga tvivel på att hon är upp över öronen kär i denne hemlige “Filip”.

– Jag var oförberedd och så träffades vi i ett möte och sedan tog det så lång tid innan det blev vi, men det var något där och då som jag inte kunde sätta fingret på, fortsätter hon i podcasten.

Foto: IBL

Annons