Laila Bagge sågar Eric Saade – efter "Så mycket bättre"-premiären

Laila Bagge sågar Eric Saade – efter "Så mycket bättre"-premiären

I helgen hade årets säsong av ”Så mycket bättre” premiär, och i morgonens sändning av ”Rix Morronzoo” recenserar programledarna Laila Bagge och Roger Nordin artisternas låttolkningar. Laila är inte speciellt impad av någon, men sämst betyg får Eric Saade.

I morgonens avsnitt av radioprogrammet ”Rix Morronzoo” diskuterade programledarna Laila Bagge, 44, och Roger Nordin, 40, säsongspremiären av ”Så mycket bättre” som visades på TV4 i helgen. I tv-programmet ser vi svenska artister som tolkar varandras låtar, och Roger och Laila recenserar deltagarnas bidrag. Men några stående ovationer delar varken Laila eller Roger ut, och den låt som Laila tycker minst om är Eric Saades, 26, tolkning av Uno Svenningssons, 58, låt ”Allt man kan önska sig”.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– Jag känner mig som en gammal sur idoljury-medlem, men nej, Unos version är bättre än det här, säger Laila i sändningen.

Men Lailas radiokompis Roger håller inte riktigt med henne.

– Jag skulle ändå säga att den här får godkänt, säger Roger.

– Nej, inte av mig, jag är ledsen, svarar Laila.

Men Eric var inte den enda artisten i programmet som Laila inte blev impad av. Det är ingen av dem  som blåser henne av stolen, och argumenten är att ingen gör det bättre än Uno själv. Men högst betyg får ändå Sabina Ddumba.

– Det här är jättebra, men jag säger fortfarande att det är svårt att göra en cover på Uno Svenningssons låtar, men hon gör det bra, säger hon efter att hon lyssnat på Sabinas tolkning och fortsätter:

– Det är det här som är farligt med låtskatter, det är svårt att göra det bra.

Tomas Andersson Wij 

Uno Svenningsson

Caroline Hjelt och Aino Jawo i Icona Pop. 

Eric Saade

Anders "Moneybrother" Wendin

Kikki Danielsson

Sabina Ddumba

LÄS OCKSÅ: Därför ratade Laila Bagge Chris – nu avslöjas juryns hemliga krav

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge vägrade svara på sexfrågan – nära kräkas i direktsändning

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN