LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter ryktena – Mette-Marits son visar upp nya flickvännen

15 aug, 2018 
AvEmelie Tholin
Marius Borg och flickvännen Juliane Snekkestad
Det har länge spekulerats i om Marius Borg fallit handlöst för norska modellen Juliane. Nu visar han upp deras kärlek på Instagram.
Annons

Ledsen tjejer! Norges mest eftertraktade 21-åring är sedan en tid tillbaka en upptagen man. Vi pratar förstås om kronprinsessan Mette-Marits, 47, förstfödde son Marius Borg Höiby. Sommaren har han tillbringat med norska Playboymodellen Juliane Snekkestad, 21, och nu har paret slutat att smyga med sin kärlek! De visar nu upp varandra på sina respektive Instagram-konton och det är både hjärtan och någon pussbild.

De unga vackra ut ska ha lärt känna under Marius studier i USA i fjol, studier som han numera verkar ha avbrutit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mette-Marit skrev några känslosamma rader inför Marius flytt till USA när han fyllde 20 år.

– I morgon reser han ut i världen. En sällsynt vacker ung man, med ett öppet sinne. Som mor kunde jag inte ha varit stoltare, skrev den norska kronprinsessan.

Det senaste halvåret har dock Marius mest setts hemma i Europa, antingen hos mamma Mette-Marit och hundarna på Skaugum eller hos flickvännen i London.

Annons

Under sommaren har dock turturduvorna semestrat i Norge, ett av världens vackraste länder.

Tidigare var Marius tillsammans med miljardärsdottern Linn Helena Nilsen, 21. Deras relation tog slut förra året efter att de bott tillsammans i Santa Monica i USA där Marius studerade. Efter uppbrottet valde kronprinsessans son att flytta tillbaka till Norge igen.

Se supersöta kärleksbilden på Marius och Juliane här:

Foto: IBL, Instagram/Marius Borg

Annons