Efter romansryktet – Pamela Anderson om Assange: "Sexig"

Pamela Anderson gästar Skavlan i SVT och berättar om sin relation med Wikileaksgrundaren Julian Assange. "Han är väldigt sexig", säger Baywatch-stjärnan.

Pamela Anderson, 49, besöker Skavlan. Då passar Fredrik Skavlan, 50, på att fråga henne om hennes relation till Julian Assange, 45.

Ihärdiga rykten har gjort gällande att Pamela Anderson dejtar Wikileaks-grundaren. Julian Assanges livssituation ställer förvisso till det en del då han ”sitter fast” på Ecuadors ambassad i London, där han sökt asyl efter våldtäktsanklagelserna här i Sverige.

Pamela Anderson ska ha besökt hon minst fem gånger de fyra månaderna och enligt källor ska hon haft på sig ”sexiga outfits” inför möten, vad det i praktiken innebär beskrivs inte av sajten Radar Online.

Duons första möte var i september 2014 då Pamela besökte Julian för att övertyga honom om att stötta hennes organisation för kvinnor som råkat ut för sexuellt våld.

När Fredrik Skavlan frågar ut Baywatch-stjärnan om deras relation undviker hon att svara på frågan om de dejtar – men samtidigt förnekar hon inte deras påstådda romans:

– Han är fängslad, vilket gör det lite svårt, säger Pamela Anderson och fortsätter:

– Vi får se vad som händer när han blir fri. Men jag har tillbringat mer tid med honom än med någon annan man, socialt. Vilket är ganska konstigt.

Pamela Anderson vidhåller att hon inte vill gå in på personliga detaljer. Men hon lägger ändå till en ledtråd som får Fredrik Skavlan att rodna.

– Han är väldigt sexig, säger stjärnan om Julian Assange.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Pamela Anderson dejtar Julian Assange

Foto: IBL, Svt

 

SENASTE NYTT!