LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter Robinson-vinsten – därför håller Klas Beyer kärleken hemlig

26 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Robinson-vinnaren Klas Beyer om kärleken.
Robinson-vinnaren Klas Beyer vann tittarnas hjärtan när han överlevde tio veckor på en öde ö. Han har tidigare berättat öppet om sina kärleksrelationer – men nu lägger han locket på. För Hänt berättar han varför.
Annons
Efter Robinson-vinsten – därför vill Klas Beyer inte prata om kärlekenBrand logo
Efter Robinson-vinsten – därför vill Klas Beyer inte prata om kärleken

I slutet av maj i år stod Klas Beyer, 30, som segrare i årets omgång av Robinson i TV4. Han hade då genomgått stora prövningar i tävlingen – levt på extremt lite mat och klarat av den prövande miljön.

Efter ett spännande finalavsnitt, där han kämpade mot Fia Grönborg, 23, Emilio Strukelj, 28, och Bonnie Barria (f.d. Almerstedt), 45, vann Klas Beyer slutligen förstapriset och prissumman på en halv miljon kronor.

Klas Beyer blev något av en publikfavorit under sin medverkan i Robinson. Inför finalen var det många som hejade på Umeå-bon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Hänt har Klas Beyer berättat att han också är en favorit bland kvinnorna.

– Så här är det. Jag blir kär jävligt snabbt. Behöver bara träffa en människa en enda gång för att jag ska bli kär. Sedan kan jag bli okär lika snabbt – om relationen visar sig vara obra. Jag är en drömmare och romantiker, jag blir lätt uppfylld av en annan människa och dras med och blir kär. Bara i år har jag varit kär fyra gånger – och okär tre gånger, har Klas Beyer sagt till Hänt.

Annons

Vill inte säga mer

Klas har också berättat att han just nu är singel – men att han dejtar. Vem han träffar vill han dock inte berätta.

– Just nu dejtar jag, sa han till Hänt i slutet av maj.

Han understryker att det inte handlar om någon flickvän.

– Det är inte en flickvän. Jag vill gärna poängtera det. Det är fortfarande dejting, sa han och fortsatte:

– Fan, jag vet ju inte alls själv vad allt är eller inte är. Det är svåra grejer det här. Men det är underbart! Vi har det underbart och kul!

Nu har Klas Beyer bestämt sig för att inte prata mer om kärlekslivet. När Hänt frågar honom om hur det går med dejtandet blir han tyst.

– Jag tror att jag struntar i att svara på det, säger han till Hänt.

Varför det?

– Det känns gött att ha lite privatliv, svarar Klas Beyer.

FOTO: TV4, Privat

Annons