Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter regelbrottet: Måns Zelmerlöw stoppas i direktsändning

25 okt, 2018 
AvOla Brising
Måns Zelmerlöw bröt mot Sveriges Radios regler och stoppades flera gånger av programledaren Titti Schultz.
Det har gått en vecka efter polisdramat då Måns Zelmerlöws telefon blev stulen. Nu stoppas artisten från att säga vad han vill i Sveriges Radio.
Annons

Förra veckan hamnade Måns Zelmerlöw, 32, mitt i ett polisdrama. Han hade varit ute och spelat biljard med sina kompisar då han upptäckte att hans mobiltelefon blivit stulen. Och i mobilen hade Måns bilder på sonen Albert, 4 månader, som han har med sambon och skådisen Ciara Janson, 31.

Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna”, berättade Måns Zelmerlöw på Instagram.

Han bor numera med sin familj en bit utanför London i England, men befinner sig för närvarande i Stockholm och det var på ett biljardställe på Kungsholmen som artisten blev av med sin mobiltelefon. Med hjälp av appen ”Hitta min iPhone” upptäckte Måns att telefonen befann sig i ett parkeringshus utanför Stockholm. Han vägrade acceptera att telefonen var borta och ringde polisen för att meddela att han tänkte ge sig efter tjuven, tog en taxi ut till platsen där tjuven befann sig och efter att polisen anlänt med hundar slängde tjuven ifrån sig Måns mobil i ett buskage.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Instagram hyllade artisten polisernas insats, bland annat genom att posera med en polishund.

Då Måns igår var med i P4 Extra på Sveriges Radio och berättade om incidenten för programledaren Titti Schultz, 46, stoppade hon honom flera gånger då han skulle berätta om händelseförloppet. Inte för att det var för dramatiska detaljer Eurovision-vinnaren bjöd på utan för att han bröt mot Sveriges Radios regler om reklam och otillbörligt gynnande av kommersiella intressen.

Allt började med att Titti tog upp polisdramat och frågade:

– Du tycker inte att du skenade iväg lite?

– Jo, men så blir det lätt efter tre öl på Biljardpalatset, svarade Måns.

– Ja, sa Titti och flikade snabbt in att det finns många andra ställen man också kan spela biljard på. Något Måns med en förlägen fnissning höll med om eftersom han förstod att det varit fel av honom att nämna företagsnamnet.

– Nu får du tänka dig för, konstaterade programledaren och fortsatte med att fråga vad som egentligen hade hänt.

Annons

Då lyckades Måns ännu en gång gynna ett kommersiellt intresse genom att svara:

– Min telefon försvann. Jag körde en ”Hitta min iPhone” som jag aldrig använt tidigare, men det var ju väldigt bra och väldigt exakt.

Titti avbröt honom genast:

– Det finns andra telefoner man kan använda också.

– Absolut. Ehh… Det gör det.., skrattade Måns.

Han fortsatte:

– Den visade i alla falla att den fanns utanför Stockholm och att den stod väldigt still, min telefon, så då tänkte jag att nu åker jag ut dit och så ser vi hur det ligger till egentligen.

Därefter lyckades Måns Zelmerlöw hålla sig från att nämna fler företagsnamn. Titti Schultz behövde tack och lov inte avbryta eller stoppa honom i hans berättelse någon mer gång.

FOTO: TV4, IBL

Annons