Efter pappans bortgång – nu ryter Kenza ifrån till följarna: ”Trodde ni förstod”

Kenza Zouiten Subosics pappa gick nyligen bort efter en tids sjukdom, och efter det har fokus hamnat på att sörja vilket har gjort att bloggen, andra sociala kanaler och arbete hamnat i kläm. För det har hon fått kritik från sina följare, och nu ryter hon ifrån.

För en månad sedan berättade bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 26, att hennes pappa gått bort efter en tids sjukdom. Tiden efter det har varit tuff, vilket hon varit öppen med till sina följare. Ändå väller det in kommentarer där folk undrar varför hon uppdaterar så sällan och så dåligt, och påståenden om att hon nu har blivit tråkig. Nu ryter hon ifrån.

“Varför uppdaterar du så dåligt? Varför tar du så dåliga bilder? Varför gör du inga vloggar? Du har blivit så tråkig!” Ja, jag ber om ursäkt för det. Men vissa dagar får jag ge alla mina krafter till att samla mig och sluta gråta och då är det inte så lätt att ta upp kameran eller sätta sig och skriva om sin dag. Jag trodde att ni alla förstod det”, skriver hon på sin blogg.

Hon befinner sig just nu i Dubai med en vän och på bilder kan vi se henne le och utstråla glädje. Men hon förklarar att det vi får se på bilder inte alls stämmer överens med verkligheten.

Jag fattar att ni kanske tänker att jag mår bra nu för jag lägger upp bilder där jag poserar och ler. Men jag mår inte bra, inte på långa vägar”, skriver hon och fortsätter:

”Vissa dagar äter sorgen och saknaden upp mig och jag skriker efter pappa tills jag knappt kan andas. Vissa nätter får Aleks ligga uppe och hålla om mig för att jag gråter hysteriskt. Vissa stunder känner jag att ingenting spelar någon roll längre. Jag har inte sörjt färdigt och jag måste få göra det.

LÄS OCKSÅ: Kenza tar en paus – efter tunga beskedet: ”Enorma skuldkänslor”

Kenza Zouiten är en av Sveriges största bloggerskor och influencers. Här syntes hon på ELLE-galan 2018 i januari.

Kenza Zouiten är gift med sin stora kärlek Aleks Subosic. 

Kenza medverkade i ”Let's Dance”  2014 där hon dansade med Calle Sterner. 

LÄS OCKSÅ: Nu visar Kenza upp bröllopsvideon – som rör följarna till tårar

Foto: IBL