TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter otrohetssnacket: Bonde-Erik om scenerna TV4 klippte bort

03 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Erik Nilsson i Bonde söker fru 2018
Det slinker en hel del grodor ur Erik Nilssons mun under snabbdejterna i Bonde söker fru. Nu berättar han själv om de något märkliga kommentarerna och om det som TV4 valde att klippa bort.
Annons

Det har äntligen blivit dags för snabbdejterna i TV4:s Bonde söker fru. Både brevskrivare och bönder är såklart nervösa, och momentet brukar innehålla både fnitter och pinsamma ögonblick. I år står bonden Erik Nilsson, 25, för en hel del av de grodor som lätt kan slinka ur munnen vid pressade situationer.

Erik Nilsson är hönsbonde och har ett stort intresse för fåglar. Han har tidigare sagt att han vill ha en tjej som liknar en hackspett, det vill säga envis och hårt arbetande. På snabbdejten får han frågan av brevskrivaren Caroline vilken fågel han själv tycker att han är, men det blir ett helt annat svar än det hon väntat sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle säga att jag är en gräsand. Man är hemnära, håller ihop i par. Detta är ju inte bra att säga, men de kan vara lite hit och dit men generellt håller de sig till en partner, säger Erik.

Efteråt är hon fundersam över hans svar.

– Erik jämförde sig själv med ens gräsand. Han sa också att de var otrogna. Men då får han ju mena här i början med lite andra dejter men sedan får det fan vara nog, säger hon och skrattar.

Annons

En annan av brevskrivarna ifrågasätter deras längdskillnad på nästan 40 centimeter.

– Man får bara packa in dubbelt så mycket i hälften så lite, säger Erik flörtigt.

För Hänt förklarar han att det helt enkelt blev lite fel, och att det inte är lätt när man är nervös.

– Det låter inte lika bra som jag tänkte att det skulle låta. Men man får bara skratta åt sig själv. Man måste ha självdistans, jag bjuder gärna på mig själv. Folk får gärna skratta åt mig så länge de inte blir arga, säger Erik.

Han berättar att det fanns gott om märkliga kommentarer från honom för produktionsteamet att välja på, men att mycket har klippts bort. Något han ändå är tacksam över.

– Man är ju alltid orolig hur det ska se ut, hur man framställs, vad som kommer med och inte, för det filmas ju så mycket och man säger så jävla mycket korkade grejer så är förbluffad att inte ens hälften kom med, säger Erik Nilsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av årets Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Annons