TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Efter otrohetsskandalen – nu bryter tv-stjärnan tystnaden

04 sep, 2017 
AvJoakim Almén
Efter fotbollsstjärnan Wayne Rooneys senaste snedsteg – nu bryter trebarnsmamman, och hustrun, Coleen Rooney tystnaden.
Annons

Fotbollsstjärnan, och Everton-spelaren, Wayne Rooney, 31, har inte direkt gjort sig känd som den perfekta maken. Hans snedsteg är väldokumenterade och bland klavertrampen märks sexköp när hustrun och tv-stjärnan Coleen Rooney, 31, väntade parets första barn.

Och Rooney verkar tajma sina praktskandaler med hustruns graviditet. Coleen gick tidigare i augusti ut på sociala medier med nyheten att hon väntar parets fjärde barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skandaldags för maken? Japp. Förra veckan var det dags igen, när den stökiga anfallsstjärnan arresterades för rattfylleri, samtidigt som Coleen var på semester i Spanien.

När han greps hade han sällskap av Laura Simpson, 29, som därefter berättat för brittiska tidningar att de under kvällen ”kysstes och kramades”, men att det hela var ”harmlöst”.

Foto: Twitter/@LSimps10

Coleen ska, efter att hon fått reda på makens skandal, ha avbrutit sin semester och sågs i lördags storma ut med barnen från parets gemensamma hus, för att sedan åka till hennes föräldrar. Brittiska tidningar spekulerar nu huruvida detta är slutet för ett av Storbritanniens mest omskrivna par. Något som ges stöd i Coleens aktivitet i sociala medier.

Annons

Enligt brittiska tidningen The Sun laddade Coleen i går upp två Instagrambilder på sina barn med texten: ” Vart jag än är kommer dom alltid vara med mig, och jag hoppas det gäller för evigt”. Inlägg som därefter tagits bort.

En tydlig pik till maken att den senaste skandalen innebär slutet på relationen? I går twittrade också Coleen ut en vädjande hälsning till fotografer att sluta förfölja henne och barnen.

Fortsättning lär följa…

Foto: Youtube, Instagram, Twitter

Annons